29.02.2020 |
Territoris.cat

El caricaturista del 'jueves' Joan Vizcarra convidat del 'No surrende Festival' de Vilanova de Bellpuig

El festival de Vilanova de Bellpuig ha estrenat la pàgina web que ja ha rebut milers de visites i les primeres inscripcions

Joan Vizcarra amb el Boss
Joan Vizcarra amb el Boss
El caricaturista del 'jueves' Joan Vizcarra convidat del 'No surrende Festival' de Vilanova de Bellpuig

Cartell del festivalEls organitzadors del No surrender Festival ja tenen la confirmació de la presència del caricaturista Joan Vizcarra, reconegut pels seus treballs en els rotatius més rellevants. Vizcarra visitarà Vilanova de Bellpuig, com aferri'm seguidor del Boss, i realitzarà una caricatura gegant de Bruce Springsteen, que se subhastarà i els fons recollits es destinaran a l'ONG Proactiva Open Arms.

Josep M. Pons, responsable del No surrender Festival, va explicar que el caricaturista va estar encantat de rebre la invitació, i es desplaçarà a Vilanova els dies 7 i 8 de juliol, per compartir l'experiència amb els seguidors del Boss. Pons va afegir que ja està operativa la pàgina web del festival http://nosurrenderfestival.com/es/c/1-no-surrender-festival-bruce-springsteen, que ja ha rebut milers de visites i les primeres inscripcions.

El Festival de tribut al Boss, vol reunir 200 cantants, entre 300 i 400 guitarres, entre 130 i 150 bateries, entre 200 i 250 baixos i 50 teclats, tots junts han de sumar més d'un miler de músics, que el dia 8 de juny interpretaran la cançó de Bruce Springsteen No surrender. L'esdeveniment s'enregistrarà en vídeo per que es pugui convertir en Record Guinness.

Pons ha afegit que el suport de l'Ajuntament ha estat fonamental per tirar endavant el projecte, donat que l'organització del tradicional Concert de l'Estelada els ha proporcionat força experiència en l'organització d'esdeveniments. Els organitzadors, ja disposen dels terrenys en els quals s'instal·larà el pàrquing, amb una capacitat per 2.500 vehicles, i una finca per l'acampada. El camp municipal d'esports serà l'escenari de les activitats musicals programades i de la interpretació del tema de Boss.

Comentarios