11.05.2021 |
Territoris.cat

Un cicle de joves intèrprets dinamitzarà el centre de Mollerussa

Quartet a la Fuga
Quartet a la Fuga
Un cicle de joves intèrprets dinamitzarà el centre de Mollerussa

L'Associació de la Música de Mollerussa ha organitzat un cicle de concerts de joves intèrprets que tindrà com a escenari els espais remodelats del centre de la ciutat. Una iniciativa que arrencarà aquest dissabte 13 d'abril a la Plaça Pla d'Urgell, amb les interpretacions del Quartet a la Fuga, a partir de les 7 de la tarda.

Amb la complicitat de l'Ajuntament de Mollerussa i l'Associació de Comerciant, la convocatòria vol ser una plataforma per a joves intèrprets que cursen estudis superiors de música o que estan acabant sisè curs de conservatori.

Presentació del cicle de Joves interpretsEl cicle programa set concerts que es duran a terme fins al pròxim mes de maig, en el que hi participaran músics procedents de diferents punts de la geografia catalana i també aragonesa, que tindran l'oportunitat presentar les seves interpretacions en públic, al mateix temps que col·laboraran en la dinamització del centre comercial de la capital del Pla d'Urgell.

El cicle continuarà el 20 d'abril a la plaça Major amb un concert d'oboè i de piano, a les set de la tarda. La resta d'actuacions es faran en espais ja habituals per aquest tipus d'activitat com són la Casa Canal i el Centre Cultural.

L'Associació de la Música de Mollerussa pretén divulgar aquesta activitat entre el públic, i per aquest motiu lliurarà a tots els assistents una butlleta de votació on es valorarà l'actuació musical. En finalitzar el cicle, l'actuació que hagi estat la més votada serà convidada a participar en el programa regular de concerts previstos per la pròxima temporada per l'associació.

Els concerts seran gratuïts, tot i que els assistents podran fer les aportacions econòmiques que creguin convenients al final de l'actuació, uns diners que seran íntegrament per als músics intèrprets.

Un cicle de joves intèrprets dinamitzarà el centre de Mollerussa
comentaris