02.10.2022 |

La Fira de Clicks del Pla d’Urgell convoca als col·leccionistes al Palau d'Anglesola

L’associació Playmopalau impulsa la segona edició de la Fira, amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida, que se celebrarà els dies 18 i 19 de setembre

Presentació Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérez
Presentació Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérez
La Fira de Clicks del Pla d’Urgell convoca als col·leccionistes al Palau d'Anglesola

El que va començar com una afició per part d’un col·lectiu de joves del Palau d’Anglesola, que havien organitzat diverses mostres de Playmobil (clicks) en les festes i esdeveniments locals, ha evolucionat en un certament monogràfic referent en el sector del col·leccionisme.

El col·lectiu de joves aficionats es van constituir en associació sota el nom de Playmopalau, i amb el suport de l’Ajuntament es va atrevir a impulsar el primer certament de caràcter comarcal, i obert a tot el sector de la demarcació. Una primera convocatòria que va rebre més d’un miler de visitants.

Primera edició de la  Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérezAnimats per la repercussió, i aquest cop pel suport institucional, l’Ajuntament i l’associació Playmopalau impulsen la segona edició de la Fira de Clicks del Pla d’Urgell que tindrà lloc els dies 18 i 19 de setembre al pavelló poliesportiu del municipi.

Aquest divendres ha tingut lloc l’acte de presentació de la segona edició del certamen, que ha comptat amb la participació del president de la Diputació de Lleida Joan Talarn, qui ha felicitat als organitzadors per la iniciativa, i també pel fet de poder impulsar activitats culturals i socials que tot i les restriccions, permetin la relació social de veïns i visitants.

Primera edició de la  Fira de Clicks del Pla d’Urgell @JosepAPérezPer la seva banda l’alcalde del Palau d’Anglesola, Francesc Balcells ha destacat que la fira no és un mèrit del consistori sinó del col·lectiu de joves que l’impulsen, i que són capaços de gestionar un certamen d’aquesta envergadura i de manera magnífica que ho fan. Balcells destaca que enguany es preveu rebre més de 2.000 visitants, el doble de la primera edició. L’entrada per al públic tindrà un cost simbòlic d’un euro, que té la finalitat de poder controlar l’aforament.

Els membres de Playmopalau, han explicat que la mostra d’enguany comptarà amb una dotzena de diorames de gran format, provinents d’aficionats locals, de la demarcació i de Catalunya, que es compaginarà amb parades de col·leccionistes i articles relacionats amb els clicks, també es duran a terme activitats de lleure. 

Per aquells que s’inicien en aquest col·leccionisme s’organitza un concurs de diorames de petit format, i també el Buscaclicks, que consisteix a trobar un click que no correspon en els diorames exposats. Les inscripcions es tancaran el dimecres 15 de setembre a les 23.59h i les places son limitades. 

diorames bases concurs

La Fira de Clicks del Pla d’Urgell convoca als col·leccionistes al Palau d'Anglesola
comentaris