29.06.2022 |
Territoris.cat

Comença la temporada a les piscines de Mollerussa

L’oferta formativa es farà del 27 de juny al 5 d’agost a la piscina coberta en 20 grups de cursets de natació per a infants i per a adults
PISCINES 1
La piscina gran de les piscines municipals de Mollerussa - Foto: Cedida per l'Ajuntament de Mollerussa
Comença la temporada a les piscines de Mollerussa

Mollerussa ha donat aquest divendres el tret de sortida a la temporada de les piscines d’estiu. Els primers banyistes han estrenat ja des de primera hora les instal·lacions, les quals s’obren oferint els mateixos preus d’entrada. L’oferta formativa es farà del 27 de juny al 5 d’agost a la piscina coberta a través d’una vintena cursos per a infants i per a adults. Les inscripcions a aquests cursos es pot fer presencialment o també a través del web de l’equipament. Els preus dels cursos oscil·len entre els 17,40 i els 51,20 euros en funció de l’opció escollida.

L’accés a les instal·lacions es fa, des de fa ja algunes temporades, amb una polsera amb xip i, com l’any passat, els menors de 14 anys hauran d’accedir al recinte acompanyats d’un adult

Pel que fa als abonaments de temporada, s’ofereixen amb els mateixos preus que en les darreres sis temporades, és a dir, per 40 euros pels adults, mentre que pels joves d’entre 14 i 17 anys és de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. A banda d’aquests tres, que són els més habituals, també hi ha altres tipus d’abonaments.

L’horari d’obertura és de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre el mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre.

Comença la temporada a les piscines de Mollerussa
comentaris