El Consell Social de Mollerussa fomenta els valors del voluntariat amb una exposició i una xerrada

La mostra El voluntariat dóna fruits podrà visitar-se al Centre Cultural fins al 13 de novembre

Consell Social de Mollerussa interior
photo_camera La mostra es va inaugurar dilluns al Centre Cultural

El Consell Social de Mollerussa ha programat per aquesta setmana dues accions amb l’objectiu de transmetre a la ciutadania els valors del voluntariat i fomentar la participació en tasques altruistes. En aquest sentit, dilluns a la tarda es va inaugurar amb l’assistència del regidor de Benestar Social, Ciutadania i Infància, Josep Lavin, l’exposició El voluntariat dóna fruits, una mostra cedida per la Federació Catalana de Voluntariat Social de Lleida i que ha recalat a Mollerussa en la seva estrena abans de començar a viatjar per la resta de la demarcació.

L’exposició es podrà visitar fins al 13 de novembre de 10 a 13 i de 17 a 20 hores a la sala d’exposicions del Centre Cultural.

Alumnes dels diferents instituts visitaran l'exposició per tal de fomentar el voluntariat entre la població més jove

La mostra, que té per objectiu posar de manifest que l’acció voluntària beneficia tant al qui la rep com al qui la realitza, està oberta al públic en general però s’han tancat també visites concertades amb grups d’alumnes dels diferents instituts de Mollerussa per tal de fomentar el voluntariat entre la població més jove. Aquestes visites aniran a càrrec de voluntaris del Consell Social de Mollerussa.

Divendres es farà una conferència sobre la necessitat de voluntaris

La segona de les accions programades és la xerrada que tindrà lloc el pròxim divendres a les 8 del vespre al Centre Cultural a càrrec de membres de la Federació Catalana de Voluntariat Social i que versarà sobre la necessitat de la figura del voluntari/a i el foment dels valors que representa. 

Comentaris