07.12.2022 |

David Morales i Cerveses Ponent comparteixen a Bellvís la primera trobada Vinil&Beer

La iniciativa sorgeix del col·lectiu Pla Sonor, que es va fundar amb l'objectiu de generar i impulsar projectes musicals a la comarca

 
David Morales en el primer Vinil&Beer a Bellvís @Territoriscat
David Morales en el primer Vinil&Beer a Bellvís @Territoriscat
David Morales i Cerveses Ponent comparteixen a Bellvís la primera trobada Vinil&Beer

L'associació Pla Sonor es presentava a finals del 2020, com a col·lectiu de foment de la música i la cultura al Pla d'Urgell que tenia previst donar suport a una quarantena de projectes musicals de diferents àmbits.

Aquest diumenge Pla Sonor ha presentat en societat un nou projecte, que han anomenat Vinil&Beer, una combinació d'audicions musicals i degustacions de cervesa artesana, que tindrà caràcter itinerant per les diferents poblacions del Pla d'Urgell. El projecte té com a eix conductor la recuperació l'essència del vinil i el so característic, i per aquest motiu en cada sessió es convidarà a un col·leccionista que presentarà una selecció personal que intentarà maridar amb les característiques de la cerveseria convidada.

Vinil&Beer a Bellvís (3)Aquest diumenge Vinil&Beer arrencava a Bellvís i el Dj. convidat va ser David Morales, que va preparar una selecció a la mida de les propostes de Cerveses Ponent. Els organitzadors van exhaurir el centenar de places que havien previst, per seguir els protocols sanitaris i preventius.

David Morales obria l'audició amb la banda britànica Everything but the Girl i el tema Missing, que proposava per la cervesa de blat Ponent. La sueca Lykke Li, els irlandesos The Cranberries, passant per les bandes de culte The Cure, o New Order completaben el repertori musical. Repertori al qual van acompanyar les cerveses Abadia, Hoppy, Beerday, Dolmen, i la recent sortida dels alambins de la cerveseria Ponent, Anneken. Els responsables de la cerveseria Josep Sala i David Romero, van ser els encarregats de dirigir el tast de les seves creacions.

MuCat! porta a Mollerussa el concerts d'I-Nuits @PlaSonorJordi BonillaPla Sonor va donar el tret de sortida a la seva activitat el 3 de gener amb el desplegament del projecte MuCa!-Música al carrer, que va reunir al centre històric de Mollerussa les bandes Fa1na, El Fidel i I-Nuits. La previsió és que els concerts es vagin repetint en diferents poblacions del Pla d'Urgell

L'activitat va continuar el 12 de febrer d'enguany amb el cicle d'orientació per a músics COM?, que oferia una jornada de formació per a músics de la comarca, que va impartir Rubén Sierra, guitarrista i responsable de xarxes socials del grup La Pegatina.

David Morales i Cerveses Ponent comparteixen a Bellvís la primera trobada Vinil&Beer
comentaris