Denuncien l'abocament de 200 litres d'oli cremat al terme de Miralcamp

Masip assegura que l'oli cremat de tallers és un gran contaminat, en unes comarques en les quals les capes freàtiques es troben a molt poca profunditat
Abocament d'oli cremat de motor al terme de Miralcamp @emilimasip
photo_camera Abocament d'oli cremat de motor al terme de Miralcamp @emilimasip

El veí de Golmés Emili Masip va localitzar el passat dissabte un bidó de 200 litres d'oli cremat de motors que s'havia abocat en una antiga mòbila abandonada en el terme municipal de Miralcamp. Masip va informar del fet al 112 que hi va traslladar una dotació dels Mossos d'Esquadra que van comprovar l'abocament i en van fer un informa.

Emili Masip és un activista mediambiental que divulga la seva activitat a través de les xarxes socials, Instagram @incivismolalapandemiadelsiglo21, i organitza activitats de neteja i recollida de residus en espais naturals i boscos, parcs i marges de camins. Masip assegura que l'oli cremat de tallers és un gran contaminat, en unes comarques en les quals les capes freàtiques es troben a molt poca profunditat. Concretament l'oli es va localitzar a poca distància de dues séquies i un embassament de les col·lectivitats de regants.

Una de les darreres accions de l'activista va ser una convocatòria per netejar de residus i brossa l'aparcament de l'Àrea de Vila-sana, on es van recollir uns centenars de quilos de deixalles. Segons Masip els xofers de vehicles pesants solen ser poc sensibles i respectuosos en els llocs que solen passar les estones de descans, com és el cas de l'àrea de l'A2 al seu pas pel Pla d'Urgell.

Podeu seguir les activitats i iniciatives mediambientals i solidàries que s'organitzen a través de les xarxes Instagram i Facebook, Lasdoscarasdelbosques.

Las dos caras del bosque, Instagram @Emilimasip

comentaris