La mollerussenca Carme Maria Martín guanya el concurs del cartell de la Festa Major

El cartell de Carme Maria Martín que presenta la Festa Major de Mollerussa
photo_camera El cartell de Carme Maria Martín que presenta la Festa Major de Mollerussa

La Festa Major de Mollerussa, que tindrà lloc del 17 al 20 de maig, comptarà com a cap de cartell del dissabte a la nit amb un dels grups de fusió més a l'alça en el panorama de la música catalana com és Doctor Prats mentre que divendres serà la nit de la música electrònica amb una Festa Hands Up, sorgida de la votació popular que es va fer a través de les xarxes socials, dinamitzada per la Comissió de Festes i en la que van participar 350 persones.

La celebració tindrà com a imatge el cartell que va resultar guanyador del Concurs convocat pel consistori de la Capital del Pla d'Urgell, que va presentar la mollerussenca de 22 anys, Carme Maria Martín

Doctor Prats cap de cartell de la Festa Major de Mollerussa TexteLa festa començarà, però, dijous 17 amb el concert del grup de versions Tropical, la ubicació del qual encara queda per definir en funció del desenvolupament de les obres de reforma del centre urbà, i l'Ajuntament treballa però amb la possibilitat que els actes previstos per aquell dia es puguin desenvolupar a la plaça de l'Ajuntament.

Pel que fa a la Festa Hands Up de divendres 18 al Pavelló Firal, comptarà, a banda de les sorpreses i les animacions que porten aquest tipus de festes, amb un cartell de Dj.'s, escollits en aquest cas per la Comissió de Festes, que inclou Moncho, Luka Caro, Louis Fox i Kate Ear.

quim-masferrer-bona-gentDissabte, Doctor Prats estarà acompanyat per l'actuació del grup guanyador del Concurs Musical Festa Major 2017, organitzat per l'entitat Jovent de Mollerussa i que es desvetllarà en els pròxims dies, i pel grup de versions Jukebox. Val a dir que tots els concerts seran gratuïts tot i que, en els que es fan al Pavelló Firal, hi haurà un control de l'aforament per vetllar per la seguretat, com es fa habitualment en aquest tipus d'esdeveniments.

La Festa Major d'enguany també comptarà amb l'actuació de Quim Masferrer, qui portarà al Teatre L'Amistat la seva obra Bona gent. Serà dissabte 19 de maig i el preu de l'entrada, que ja està a la venda per Ticketmaster, serà de 15 euros.

Comentaris