30.09.2022 |
Territoris.cat

Cal Sinén planteja dues propostes úniques pel cap de setmana

Cal Sinén - Estany d'Ivars i Vila-sana ©Territoriscat
Cal Sinén - Estany d'Ivars i Vila-sana
Cal Sinén planteja dues propostes úniques pel cap de setmana

El divendres a les 22 hores, de la mà de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, l'ANIMAC arribarà a aquest espai a través de la mostra d'una selecció de petites peces d'animació independent que van formar part del programa del festival en l'edició del 2019. Una projecció on la natura en serà la protagonista, que tindrà lloc al voltant del foc, tal com tradicionalment s'han explicat les històries.

Un dels curts que s'hi podrà veure és Muedra, un premiere mundial que es va fer a l'Animac, que va guanyar el premi del públic i que avuí és un dels candidats als Goya

Per assistir-hi, cal fer una inscripció.

Per altra banda, el diumenge a les 12 del migdia, es farà una visita guiada a l'exposició Les meravelles de l'Univers, que l'artista Xesco Mercé ha presentat aquesta tardor-hivern a Cal Sinén.

Aquesat ha estat la primera exposició d’art contemporani en aquest espai, una iniciativa que va tenir molt bona acollida i visites en la seva inauguració.

L’exposició es basa en l'art és tan cruament premonitori com lluminosament esperançador

Ara, tindrem l’oportunitat de tornar-la a veure, guiats de la mà del propi creador, que, a més de comentar la seva pròpia obra (cosa no gens senzilla), ens farà un petit assaig sobre la relació entre l’art (especialment el contemporani, però també es farà un repàs històric previ) i la natura. Una relació sempre convulsa, que ara viu un moment dramàticament dolç, tenint en compte la situació de crisi ecològica i climàtica en la que estem immersos.

Cal Sinén planteja dues propostes úniques pel cap de setmana
comentaris