23.05.2022 |
Territoris.cat

Els Antiquaris i Brocanters traslladen el mercat setmanal a Mollerussa

Una trentena de professionals es constitueixen en associació per tal d’evitat d’intrusisme en els mercats i el sector

El mercat a la plaça Europa de les Borges Blanques
El mercat a la plaça Europa de les Borges Blanques
Els Antiquaris i Brocanters traslladen el mercat setmanal a Mollerussa

Una trentena de professionals de la demarcació de Lleida s'han constituït en l'Associació d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa, amb l'objectiu d'evitar d'intrusisme i projectar una imatge de seriositat i qualitat als mercats setmanals d'aquest sector.

Segons els responsables de la iniciativa, el detonant ha sigut la massificació i la falta de coherència que s'havia produït en el mercat que se celebrava els diumenges a la plaça Europa de les Borges Blanques, després de la seva diàspora per la rambla Ferran de Lleida i la Masia Salat.

La nova entitat farà la seva presentació en societat i la primera activitat, el pròxim diumenge 14 de maig, en l'esplanada que es troba darrere dels pavellons firals, amb la participació d'una trentena de venedors especialitzats en antiguitats, brocanteries i col·leccionisme

2017-05-04-PHOTO-00000005Una situació en la qual els professionals especialitzats havien de compartir espai amb altres venedors poc rigorosos amb els productes que venien.
La nova entitat farà la seva presentació en societat i la primera activitat, el pròxim diumenge 14 de maig, en l'esplanada que es troba darrere dels pavellons firals, amb la participació d'una trentena de venedors especialitzats en antiguitats, brocanteries i col·leccionisme. Una iniciativa que se celebrarà cada diumenge de les 9.00 a les 14.00 hores.

L'ajuntament de Mollerussa va autoritzar la proposta en la Junta de Govern que es va celebrar el passat 20 d'abril. L'Associació d'Antiquaris i Brocanters de Mollerussa, espera que aquest mercat pugui tenir continuïtat, ja que l'espai compta amb moltes possibilitats, i per altra banda també pot ser una eina dinamitzadora del dinamisme dels diumenges a la capital del Pla d'Urgell.

El mercat va arribar a la Masia Salat el 2010 i posteriorment va passar a la plaça Europa de la capital de les Garrigues després que la Comissió d'Urbanisme instés a l'Ajuntament a suspendre aquesta activitat.

Els Antiquaris i Brocanters traslladen el mercat setmanal a Mollerussa
comentaris