21.10.2021 |

Golmés suspèn l’espectacle del grup Pot Petit amb 2.700 entrades reservades

La companyia comunica que un dels membres ha donat positiu en COVID i es veuen obligats a suspendre els espectacles programats en els pròxims dies

El grup El Pot Petit suspèn temporalment la gira
El grup El Pot Petit suspèn temporalment la gira
Golmés suspèn l’espectacle del grup Pot Petit amb 2.700 entrades reservades

Festa Major de GolmésL’Ajuntament de Golmés havia programat l’espectacle familiar del grup El Pot Petit pel dissabte 7 d’agost i des d’aquest dilluns s’havien exhaurit la totalitat de les 2.700 localitats previstes. Segons ha explicat l’alcalde de Golmés, Jordi Calvís el grup ha comunicat que el cantant havia donat positiu en COVID, per la qual cosa havien de suspendre tots els espectacles programats pels pròxims dies.

Calvís ha afegit que  l’espectacle quedarà programat pel cartell de la pròxima Festa Major, ja que el grup no comptava amb dates per aquest any que es poguessin compaginar amb l’agenda del municipi del Pa d’Urgell.

Calvís lamenta aquesta circumstància, ja que es tractava d’un dels espectacles centrals de la programació de la Festa major d’enguany.

Comunicat  del grup

Famílies, us comuniquem que un membre de l'equip ha donat positiu per Covid i això vol dir que aquesta setmana no podrem fer els concerts d’Eivissa, Vilanova i la Geltrú, Golmés, Festival Portalblau (l'Escala) i Festival de Cap Roig.

Amb tots i cada un dels llocs estem mirant de trobar alguna data alternativa i us informarem de seguida que trobem, si es pot, una solució. Tingueu paciència siusplau, no és fàcil gestionar tot això… així que us donem les gràcies per avançat per la vostra paciència i comprensió.

Us podem avançar que el concert del *Festival PORTALBLAU* de l’Escala del dia 8 d’agost passa al 12 d’agost. Les entrades del concert del 8 són vàlides pel dia 12, tot aquell que no pugui assistir a la data reprogramada se li retornaran els diners, només heu d’escriure un email a [email protected] demanant la devolució.

No cal que us diem que ara mateix estem molt tristos per haver hagut de prendre aquesta decisió, perquè esperem tots i cada un dels concerts amb moltes ganes i sabem que vosaltres també. Lamentem molt tots els inconvenients ocasionats i esperem retrobar-nos ben aviat als nostres concerts.

Nosaltres a mesura que tinguem més informació us informarem pels canals habituals.

Golmés suspèn l’espectacle del grup Pot Petit amb 2.700 entrades reservades
comentaris