26.09.2022 |

Fa1na engega una campanya de micromecenatge per finançar el seu segon disc

L’àlbum comptarà amb 8 nous temes, sumats a la incorporació de nous membres amb qui han estrenat el maxi-single Bonus Track 
FA1NA-4
El grup presenta nova formació amb la incorporació de quatre nous membres
Fa1na engega una campanya de micromecenatge per finançar el seu segon disc

Després de dos estius presentant el seu primer treball “Dissabte” i de repensar el seu projecte, Fa1na ha obert una campanya de micromecenatge a la plataforma Verkami per tal de trobar finançament popular per la gravació i la producció del que serà el seu segon disc. Des de fa tres setmanes, la banda ha obert el seu projecte per tal d’aconseguir els 5.000 euros que necessiten per poder-ho tirar endavant.

El nou disc veurà la llum durant el 2021 i suposarà un pas endavant per la banda després de les incorporacions de bateria, trompeta, trombó i guitarra elèctrica a la formació habitual. L’àlbum serà un amalgama d’estils, des de la rumba que els caracteritza endinsant-se al reggae o el funk, entre altres.

L’àlbum el començaran a gravar les properes setmanes de la mà del productor Carlos Manzanares a El Tercero Estudios de Barcelona.

Per fer-ho possible, els seguidors del grup poden fer diferents aportacions d’entre 10 i 50 euros amb recompenses com l’enviament del disc signat, una entrada doble per la presentació, marxandatge i altres obsequis. A més, hi ha un pack de 200 euros que inclou una guitarra José Gómez personalitzada i un de 800 encarat a promotors i ajuntaments d’arreu de Catalunya que vulguin col·laborar a canvi d’una actuació en directe de Fa1na.

Paral·lelament, Fa1na han estrenat el seu particular Bonus Track del primer disc Dissabte per tal de mostrar al públic la nova sonoritat que estan experimentant. Nuevo Mundo i Caleta de matí han sigut les cançons que la banda ha regravat amb els nous integrants i que ha llençat a les plataformes digitals aquesta darrera setmana.

L’estrena de la nova formació fou el passat diumenge 3 de gener a Mollerussa en el marc del primer MuCa! · Música al carrer organitzat per l’entitat musical Pla Sonor. Fa1na actuà a la plaça Major i, a més de fer un repàs del seu antic repertori, van aprofitar per retrobar-se amb el seu públic i fer-los partícips d’aquest canvi que ha fet el grup.

Fa1na engega una campanya de micromecenatge per finançar el seu segon disc
comentaris