30.11.2022 |
Territoris.cat

I Trobada de centres educatius de Mollerussa amb més de 600 alumnes

Aquest divendres dia 1 d'abril i en el marc de Mollerussa Capital de la Sardana 2016

TALLER sardanes 2 interior
Imatge d'arxiu d'un taller de sardanes
I Trobada de centres educatius de Mollerussa amb més de 600 alumnes

La Plaça de l'Ajuntament de Mollerussa serà, aquest divendres dia 1 d'abril, el lloc de trobada dels més de 600 alumnes de tots els centres escolars de la ciutat que han participat en el programa Saltem i Ballem d'ensenyament de la sardana. La convocatòria, que tindrà lloc a partir de 2/4 de 10 del matí, s'inclou dins els actes amb motiu de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.CARTELL trobadaCentreseducactius texte

En cercavila, i acompanyats de gegants i grallers, els participants es dirigiran al Pavelló 11 de setembre, on l’organització els obsequiarà amb un tall de coca i xocolata. Posteriorment s’iniciarà el programa de la jornada en la qual participaran tots els alumnes inscrits i que inclou cant coral, audició de música a càrrec de l’Escola de Música de Mollerussa i demostració de galop i ballades de sardanes perquè tots els nens i nenes puguin demostrar l’après al llarg de les sessions del Saltem i Ballem.

Durant la convocatòria es lliuraran els premis del concurs “Cartell de l’Aplec”

En el transcurs de la trobada, es lliuraran els premis al millor cartell per a l’Aplec de la Sardana d’aquesta edició. El concurs, que consta de tres categories, premiarà el millor treball de cada grup i un dels seleccionats serà el cartell que representarà l’Aplec de Mollerussa del pròxim 28 de maig.

Els centres escolars participants en la trobada són: CEE Siloé, Escola Les Arrels, Escola Pompeu Fabra, Col·legi El Carme, Escola Mestre Ignasi Peraire, Escola de Dansa, Escola de Música, Centre de Formació d'Adults, Institut La Serra, Centre La Salle i Institut Terres de Ponent.

D'altra banda, diumenge 3 d’abril Mollerussa Capital de la Sardana serà present amb una carpa de promoció en la 19a Trobada de Puntaires organitzada per l’associació Albada.

Així mateix, durant el mes d'abril, l'agenda sardanista inclou també la cloenda del Saltem i Ballem Infantil, prevista per al dia 16; l'actuació de la Cobla Lo Castell el dia 23 i amb motiu de la Diada de Sant Jordi i en el marc del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, o una Ballada de Sardanes amb la Cobla Jovenícola d'Agramunt, el dia 27 coincidint amb la Diada de la Mare de Déu de Montserrat, motiu pel qual també està prevista una Ofrena floral a l'Església de Sant Jaume.

I Trobada de centres educatius de Mollerussa amb més de 600 alumnes
comentaris