12.05.2021 |

Jovent de Mollerussa i Pla Sonor posaran el ritme a la Festa Major amb ‘MolleD.O.’

Una marató de vuit hores amb la música que generen les bandes locals Uënsdei, Sonotone, Tabalats, Bredda, MTK, i Blindpoint, el dissabte 22 de maig a l'esplanada de la pista de bitlles de l'avinguda del Canal, de les onze el matí a les vuit del vespre
Presentació delprograma MolleD.O. @Territoriscat
Presentació delprograma MolleD.O. @Territoriscat
Jovent de Mollerussa i Pla Sonor posaran el ritme a la Festa Major amb ‘MolleD.O.’

La programació musical de la Festa Major de Mollerussa tindrà en guany una D.O. pròpia que ha sorgit dels col·lectius Jovent de Mollerussa, i Pla Sonor. Amb el dominador comú de les bandes locals ambdues entitats i l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell proposen una marató musical que tindrà lloc el dia 22 de maig de les 11 del matí a les vuit de la tarda a l'esplanada de les pistes de bitlles a l'av. del Canal.

Cartells de la Festa Major de MollerussaLa programació l'ha presentat aquest dimarts l'alcalde de Mollrussa Marc Solsona, acompanyat del tècnic Àlex Culleré, i de Blai Ajates i Jordi Bonilla, representants de Jovent de Mollerussa i Pla Sonor respectivament.

La jornada l'encetarà el concert d'Uënsdei, i continuaran Sonotone, Tabalats, Bredda, MTK, i Blindpoint. La trobada musical també comptarà amb la final del concurs DisCovers, una convocatòria oberta a qualsevol persona que vulgui presentar la seva creativitat musical. Els participants hauran d'enregistrar un tema i fer-lo arribar al correu [email protected].com. Els guanyadors s'enduran un premi de 150 euros, i una actuació de 15 minuts en la MolleD.O.

Els concerts es complementaran amb una proposta gastronòmica de dos foodtrucks d'emprenedors joves de la comarca del Pla d'Urgell així com taules i cadires distribuïdes en el tram de l'avinguda del Canal, que va des de la rotonda del carrer d'Arbeca fins a la rotonda del Tractor, en uns recintes que seguiran totes les mesures de prevenció de la Covid-19 i tindran l'aforament limitat. Per aquest motiu, caldrà la inscripció prèvia per a poder assistir als concerts, que començarà a partir del dia 10 de maig, en el compte d'Instagram @molle.do.

La Festa Major completa el programa amb l'espectacle d'humor Yo sobreviví a la EGB, amb Jordi Merca, i el jazz de La Vella Dixieland. Les dues actuacions estan programades al Teatre L'Amistat, que ja té les entrades a la venda des d'aquest dimecres.

Jovent de Mollerussa i Pla Sonor posaran el ritme a la Festa Major amb ‘MolleD.O.’
comentaris