05.10.2022 |
Territoris.cat

L’alcalde de Bellvís fa balanç dels dos anys de mandat i presenta els projectes futurs

Centre Cultural Sebastià Serrano Bellvís 1
Centre Cultural Sebastià Serrano Bellvís
L’alcalde de Bellvís fa balanç dels dos anys de mandat i presenta els projectes futurs

L'Ajuntament de Bellvís va convocar el passat dimecres als veïns del municipi per presentar el balanç dels dos primers anys de mandat, un període en el qual l'equip de govern ha desplegat dues de les accions més destacades del seu programa. D'una banda l'enderroc de l'edifici de Les Monges i els usos del solar resultant i per altra el projecte de la nova Biblioteca Municipal. Dues actuacions que s'han dut a terme amb les finances sanejades i que permeten afrontar la resta de la legislatura amb la tranquil·litat de poder afrontar noves inversions.

Centre Cultural Sebastià Serrano BellvísPer altra banda, l'alcalde, Joan Talarn, va destacar que l'equip de govern ha dut a terme la seva acció responent als compromisos de servei al ciutadà, transparència, participació i progrés. En aquest sentit es va presentar l'esborrany dels usos del Parc de Les Monges, que van decidir els bellvisencs en consulta popular i que tindrà components intergeneracionals.

A més, Talarn va anunciar la licitació d'una nova fase de la Biblioteca Municipal, amb la que es finalitzarà l'obra civil. L'equipament quedarà pendent del mobiliari. Un cop finalitzada la Biblioteca municipal, l'edifici de Casal Cultural Sebastià Serrano quedarà pendent de l'obra de la planta baixa que es va reservar per un petit auditor. Segons Talarn, l'equip de govern de Bellvís considera, més adien convertir l'espai en una sala polivalent.

L’alcalde de Bellvís fa balanç dels dos anys de mandat i presenta els projectes futurs
comentaris