L’Ajuntament de Mollerussa assegura que els lavabos de les ‘firetes’ estan situats correctament

La direcció del centre educatiu mollerussenc ha fet arribar a l’Ajuntament una petició perquè s’incrementi la seguretat, per evitar actes vandàlics i robatoris

El lavabo de les firetes i el nou l'escola Ignasi Peraire ©JosepAPérez
photo_camera El lavabo de les firetes i el nou l'escola Ignasi Peraire ©JosepAPérez

L’Ampa de l’escola Mestre Ignasi Peraire de Mollerussa va fer un comunicat el passat dijous, en el que denunciava el continu tracte injust per part de l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell. Els pares del centre educatiu feien referència a l’ocupació d’una part del pati, sense previ avís, i ara de la instal·lació d’uns lavabos que han de donar servei als usuaris de les atraccions de la fira de Sant Josep.

Segons fonts de l’Ajuntament el mòdul prefabricat no ocupa el carrer que s’ha habilitat per l’accés al recinte firal, es troba a una distància de més de 15 metres del pati del centre. Per altra banda, el consistori afegeix que en aquest punt és on es troba la xarxa de sanejament del municipi, per la qual cosa era el lloc més adient per situar-la.

Per part de la direcció de l’escola consideren que malgrat que el mòdul i la ubicació siguin les correctes, s’ha d’entendre que els pares estiguin molestos per haver de “conviure amb els serveis de la fira, per salubritat i el moviment de persones que hi haurà durant els dies de fira”. En aquest sentit, la directora Montse Serret ha fet arribar al consistori una petició d’increment de seguretat, per evitar actes vandàlics i robatoris en el centre, durant els dies de la Fira.

comentaris