07.05.2021 |
Territoris.cat

Antonio Moreno i Marc Tugues participaran a l’ABSA Cape Epic, el Tour de les proves de BTT

Presentació a la Diputació de l'equip Bike-Park Vila-sana que participa en l'ABSA Cape Epic de  Sud-àfrica
Presentació a la Diputació de l'equip Bike-Park Vila-sana que participa en l'ABSA Cape Epic de Sud-àfrica
Antonio Moreno i Marc Tugues participaran a l’ABSA Cape Epic, el Tour de les proves de BTT

L'equip lleidatà Bike-Park Vila-sana/New Class, que conformen els esportistes Antonio Moreno i Marc Tugues participaran en l'ABSA Cape Epic que se celebrarà a Sud-àfrica del 18 al 26 de març. L'equip que compta amb el suport de la Diputació de Lleida representarà al territori lleidatà en la prova que es considera el Tour de la modalitat BTT.
 

L'ABSA Cape Epic reunirà a 1.200 ciclistes, que participaran per parelles, provinents de 70 països, i en el cas d'Antonio Moreno i Marc Tugues, viatgen amb l'objectiu de viure l'experiència per després poder-la compartir amb els joves de Lleida, sobretot a través del Bike-Park de Vila-sana.

Moreno i Tugues també han valorat el ciclisme com a mitjà per viure grans aventures, tal com ells podran comprovar en aquesta cita en què hauran de córrer junts durant tota la setmana de competició

Karl Platt and Urs Huber of Team Bulls during the Prologue of the 2015 Absa Cape Epic Mountain Bike stage race held at the University of Cape Town in Cape Town, South Africa on the 15 March 2015Photo by Nick Muzik/Cape Epic/SPORTZPICSFERRETERIA-BARO-MARÇ2018Una setmana marcada per la duresa però que també exigeix un gran nivell tècnic i una capacitat de recuperació força gran. Així, l'ABSA Cape Epic constarà de prop de 700 quilòmetres de recorregut repartits en vuit etapes i amb un desnivell acumulat superior als 13.000 metres, amb quatre etapes consecutives de més de 100 quilòmetres i en algunes d'elles amb un desnivell positiu de 2.000 metres. Tot plegat, a més, es podria veure complicat per la forta sequera que està patint Sud-àfrica.

Antonio Moreno i Marc Tugues participaran a l’ABSA Cape Epic, el Tour de les proves de BTT
comentaris