L'escola Minyons d'Urgell de Fondarella rep la visita de l'Espai Fruita

La cúpula de l’espai fruita projectarà en 180º muntatges de curta durada que permetran experimentar els canvis transformadors que viu la fruita al llarg d’un any de calendari.

Espai Fruita s'instal·la a l'escola Minyons d'Urgell de Fondarella
photo_camera Espai Fruita s'instal·la a l'escola Minyons d'Urgell de Fondarella

Espai Fruita s'instal·la a l'escola Minyons d'Urgell de Fondarella 2L'escola Minyons d'Urgell de Fondarella va rebre aquesta setmana la visita de l'Espai Fruita, una cúpula inflable en la qual es realitzen projeccions esfèriques, que fan referència als canvis transformadors que viu la fruita al llarg d’un any de calendari. Es tracta d'una proposta didàctica elaborada especialment per als cicles de primària.

El projecte, que impulsa l’Associació Empresarial de la Fruita de Catalunya (Afrucat), amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, pretén apropar els processos biològics i, per què no, industrials i fins i tot casolans que permeten gaudir d’un dels aliments més sans i amb menys manipulació de la nostra dieta.

L'escola de Fondarella va acollir l'activitat amb l'objectiu de potenciar els hàbits saludables dels alumnes, i en el marc del projecte d'escola verda.

  

comentaris