19.02.2020 |
Territoris.cat

L'associació de Dones de Sidamon celebra la Jornada Gastronòmica

Imatge de la jornada Gastronómica de Sidamon 1
Imatge de la jornada Gastronómica de Sidamon 1
L'associació de Dones de Sidamon celebra la Jornada Gastronòmica

Participants en la jornada Gastronómica de SidamonLa ceba va ser la protagonista de l'edició d'enguany de la tradicional Jornada Gastronòmica que organitza l'Associació de Dones de Sidamon. Una iniciativa que es va celebrar aquest dissabte amb una important participació de cuiners i cuineres, així com de públic.

Els participants en la jornada han de presentar al públic la seva recepta i la forma d'elaborar-la i un cop finalitzades les exposicions és podem tastar els plats preparats per tal de comprovar la qualitat i les característiques de cadascun d'ells, La jornada es completa amb un berenar per a tots els assistents.

La farmacèutica de Sidamon María José Moran

Les impulsores de la Jornada recullen totes les receptes presentades en una publicació que es reparteix gratuïtament entre tots els assistents i als veïns del municipi

En un altre ordre de coses, el passat dimecres va tenir lloc una conferència dedicada a la diabetis, que va impartir la farmacèutica del municipi María José Moran. La facultativa va explicar les causes d'aquesta malaltia, els tipus, diagnòstic, tractament, així com les dietes més adients per combatre la malaltia.

Comentarios