Aquest premi dóna accés a la Gran Final d'Espanya que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juny a Tenerife

La Salle Mollerussa guanya el primer premi First Lego League Lleida

L'equip MLFasters de l'escola Vedruna de Mollerussa també va aconseguir classificar-se per a la final estatal de la First Lego League, aconseguint el 1r Premi GFT al comportament del robot i el 2n Premi Paeria al guanyador

2
photo_camera L'equip va demostrar molta complicitat en el projecte d'innovació científica

El cap de setmana passat La Salle Mollerussa va guanyar per segona vegada el premi que li dóna una plaça en la gran final nacional de la First Lego League.

Els alumnes participants van aconseguir el 1r Premi Correos al millor Projecte d'Innovació Científica a la final de Lleida, que dóna accés a la Gran Final d'Espanya de la FLL que se celebrarà els dies 26 i 27 de juny a Tenerife.

Els alumnes que ho van fer possible són: Isidre Sola Rodríguez, Joel Taylor Pedrós, Pol Llovera Reñé, Marc Vilalta Arrondo, Juan José Aguirre López, Naara Escrich Herrerías, Nil Riba Guiteras, Marc Montull Puig, Francesc Sans Argilés i Asier Roselló Sarobe. L'equip va demostrar molta complicitat en un periode tan excepcional, durant el qual van preparar el seu robot i el seu projecte.

L'equip MLFasters de l'escola Vedruna de Mollerussa també va aconseguir classificar-se per a la final estatal de la First Lego League, aconseguint el 1r Premi GFT al comportament del robot i el 2n Premi Paeria al guanyador.

Foto lego Escola Vedruna.L'equip MLFasters de l'Escola Vedruna de Mollerussa, classificats per a la gran final estatal de la First lego League - Foto: cedida per Escola Vedruna


El projecte anomenat EPIC LEGO ROUTE "Surt i mou-te"

I tu, que tries? Aquest és el lema que impulsa aquest curs. Així que "Surt i mou-te", és el lema que els alumnes de la Salle han escollit per sortir i moure's.  S'ha facilitat un codi QR que permet baixar l'aplicació per Android per gaudir de l'experiència. NdP LA SALLE MOLLERUSSA -FINAL LEGO- (1)Aquesta fita situa a dues escoles de Mollerussa, El Carme i La Salle en la gran final de Tenerife.

.

comentaris