19.08.2022 |
Territoris.cat

L'antic Musicland, transformat en la seu de l'Agrupament Escolta Cal-Met

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona visita els nous espais
L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona visita els nous espais
L'antic Musicland, transformat en la seu de l'Agrupament Escolta Cal-Met

Aquest dimarts els periodistes van fer una visita a la nova seu de l'agrupament escolta Cal-Met, un equipament que ha resultat de la reconversió de l'antiga sala Musicland, i de la bona voluntat dels germans Freixes Badia, que van donar l'edifici a l'Ajuntament de Mollerussa.

L'Ajuntament ha tingut la sensibilitat de respectar alguns dels elements de la personalitat que havia tingut la discoteca, i per aquest motiu l'entrada al nou equipament es farà pel carrer Sant Isidori. Segurament que per les noves generacions d'escoltes que utilitzaran els nous espais, no els sorprendrà l'estètica del jardí de l'entrada, ni el color blau de les parets, les portes d'inoxidable amb els vidres ovalats, el toc industrial New Weve, dels murals, ni els cotxes penjats a la paret, però als seus pares segurs que sí.

El jardi de l'antiga sala Musicland serà l'entrada del nou equipamentAquests detalls de la memòria històrica de la ciutat, dóna pas a l'autèntica transformació de l'espai, amb 946 metres quadrats dels quals 809 metres els ocuparà l'agrupament, distribuït en set sales, tres patis de llum i una petita cuina. La resta de l'espai que es troba en la part de l'entrada, s'ha reservat per a una futura sala polivalent, que pugui compaginar activitats amb el jardí exterior, independentment de la zona dels escoltes.

Marc Solsona explica alguns dels elements que s'han conservat de la sala MusiclandL'Agrupament escolta Cal-Met celebra enguany mig segle de trajectòria, per la qual cosa, l'Ajuntament ha considerat que era la data idònia per poder fer el trasllat de l'antiga seu als baixos de la Parròquia, segons va explicar l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

L'agrupament és una de les entitats més arrelades a la capital del Pla d'Urgell, que treballa en l'educació del lleure i la formació amb una tradició important

Solsona també va destacar que al projecte d'adequació de l'espai de Musicland se suma a la millora del carrer de Prat de la Riba amb l'objectiu de generar un flux de dinàmiques en aquesta zona, que s'havia desconnectat una mica del centre.

L'antic Musicland, transformat en la seu de l'Agrupament Escolta Cal-Met
comentaris