L'Associació d'Amics del Bisbe Deig vol generar debat en l'any del desè aniversari

Manel Roure, Poldo Segarra i Josep Miquel Varea, presentenprogramació del cicle Amics del Bisbe Reig
photo_camera Manel Roure, Poldo Segarra i Josep Miquel Varea, presentenprogramació del cicle Amics del Bisbe Reig

L'Associació d'Amics del Bisbe Deig commemora aquest any una dècada de programació a Mollerussa, una data que consolida els objectius de generar debat amb els cicles de Diàlegs i Conferències, que aquesta tardor van inaugurar el professor del departament de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona, Ramon Tremosa, i l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el passat divendres. Tremosa va presentar el llibre amb pròleg de Carles Puigdemont Dues Europes.

El cicle continuarà el 4 d'octubre amb el doctor en Història Contemporània i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona, Joan B. Culla, que compartirà diàleg amb Francesc Romeu, periodista i professor de Periodisme.

Juan José López Burniol, exdegà del Col·legi de Notaris de Catalunya; Ferran Sàez, doctor en Filosofia i escriptor; Francesc Marc Àlvaro, periodista i escriptor; Albert Sàez, doctor en Periodisme i professor; Anton Losada, doctor en Dret i professor; Toni Albà, actor i director teatral; Salvador Cardús, economista i professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona; Mònica Terribas, periodista i Antoni Gelonch, president de la Col·lecció Gelonch-Viladegut, són altres dels participants en aquest cicle aquest darrer trimestre de l'any.

Comentaris