L'escola Arnau Berenguer del Palau renova la representació dels Pastorets

Rosa Pera, va ser la mestra que va impulsar la representació al centre educatiu del Palau d'Anglesola, fa uns anys, malgrat que Pera està jubilada, continua gestionant la representació i incorporants novetats

Alumnes de l'escola Arnau Berenguer representen els Pastorets al Palau d'Anglesola
photo_camera Alumnes de l'escola Arnau Berenguer representen els Pastorets al Palau d'Anglesola

La Rosa Pera va tenir la brillant idea, en els darrers anys de la seva tasca docent, de cohesionat tots els cicles de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola per tal de recuperar la tradició de representar Els pastorets. Una iniciativa que el centre educatiu ha continuat al llarg dels anys, convertint-se en un dels actes més populars del municipi del Pla d'Urgell.

Alumnes de l'escola Arnau Berenguer representen els Pastorets al Palau d'Anglesola 1Rosa Pera, ja jubilada, no ha volgut que aquesta tradició es perdi, i amb la complicitat de l'equip docent, pares i consistori ha continuat al capdavant de projecte cultural i pedagògic. Pera ha intentat incorporar canvis i novetats en cada edició, i aquest any ho ha fet de forma molt més substanciosa, per tal de sorprendre a públic i familiars dels escolars.

Vestuari, il·luminació, música i decorats pretenen conjugar un espectacle atractiu i divertit amb el protagonisme dels joves actors, que aquest any es representarà en el poliesportiu municipal el dimarts dia 20 a dos quarts de set de la tarda.

Comentaris