L'hort de l'escriptor Jaume Suau a Bellvís torna a ser escenari poètic 'Locus Amoenus'

Bellvís va reprendre després del parèntesi de la crisi sanitària, la trobada anual de l'Hort Poètic, una iniciativa cultural de l'escriptor Jaume Suau i la seva parella Nati Moncasi, que reuneix un nodrit col·lectiu de lletraferits ponentins per gaudir de la poesia i de l'entorn rural del Pla d'Urgell
Cinquena edició de l'Hort Poètic a bellvís i els Arcs @AjBellvís
photo_camera Cinquena edició de l'Hort Poètic a bellvís i els Arcs @AjBellvís

Bellvís va reprendre després del parèntesi de la crisi sanitària, la trobada anual de l'Hort Poètic, una iniciativa cultural de l'escriptor Jaume Suau i la seva parella Nati Moncasi, que reuneix un nodrit col·lectiu de lletraferits ponentins per gaudir de la poesia i de l'entorn rural del Pla d'Urgell.

Cinquena edició de l'Hort Poètic a bellvís i els Arcs @AjBellvísAquest dissabte, la parella bellvisenca, tornava a obrir aquest privilegiat entorn, entre Bellvís i Els Arcs per gaudir del Locus Amoenus, tal com l'anomena l'alcalde del municipi del Pla d'Urgell, Joan Talarn que dona suport a la iniciativa. Entre arbres i hortalisses, i les mesures sanitàries i preventives prescrites, els poetes locals Mireia Falip, Montse Germà i Joan Francesc Dalmau van fer lectura dels poemes, per al públic limitat que va poder assistir a l'acte, i els convidats de l'entorn cultural lleidatà Àngels Marzo, Jaume Pont, Carme Romia, Joan Rovira, i J.M. Sala-Valldaura.   

L'Hort Poètic va néixer, fa cinc en l'entorn dels Firals de Bellvís, i en edicions posteriors la iniciativa privada s'ha anat incorporant a diferents cicles culturals de Bellvís, per convertir-se en un modest exponent de divulgació de la poesia, i també dels espais Locus Amoenus, en paraules de l'alcalde Joan Talarn.  

Comentaris