Linyola organitza el Primer Concurs de Contes i Narracions Breus

Aquest es durà a terme en el marc de la quarta Fira de la Camamilla i els relats han de tenir aquesta planta com a protagonista

Sr. Postu i la regidora de cultura de Linyola Alba Balcells, en L'Anril Cultural
photo_camera Sr. Postu i la regidora de cultura de Linyola Alba Balcells, en L'Abril Cultural

La Fira de la Camamilla serà l'eix conductor de la primera convocatòria del Concurs de Contes i Narracions Breus, un certamen que impulsa l'Ajuntament i la Biblioteca Salvador Espriu de Linyola. Al concurs s'hi podran presentar contes, narracions i recopilacions d'anècdotes entre altres gèneres que hauran de tenir com a element imprescindible la camamilla.

Els relats han de ser en català, inèdits i no poden haver guanyat cap premi en cap altre concurs, i el jurat valorarà serà la creativitat dels autors i la qualitat de les obres.

L'alcalde de Linyola Àlex Mases ha explicat que s'ha volgut organitzar aquest concurs perquè aquest combina tres elements: primavera, literatura i camamilla, Els quals considerem són una combinació ideal que poden tenir gran protagonisme dins dels actes de la mateixa fira.

L'alcalde apunta que la convocatòria distingeix diferents categories segons l'edat dels participants. Hi haurà tres grups de participants, l'infantil fins a 12 anys, el juvenil fins a 18 i l'adult per la resta de participants. S'atorgarà un premi a cada grup: un val de 50 euros pels infantils, 100 euros pels juvenils i 150 euros pels adults a bescanviar en llibres i articles culturals en qualsevol establiment local, segons afegeix Mases.

Les obres guanyadores quedaran en propietat de la biblioteca la qual es reservarà el dret de publicar-les un cop finalitzat el concurs.

comentaris