11.08.2022 |
Territoris.cat

Marc Solsona conforma sis grans àrees en el nou equip de govern de Mollerussa

El nou equip de govern de l'Ajuntament de Mollerussa
El nou equip de govern de l'Ajuntament de Mollerussa
Marc Solsona conforma sis grans àrees en el nou equip de govern de Mollerussa

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha dissenyat el nou equip de govern amb sis grans àrees en les quals estaran incorporades diferents regidories interrelaciones, una proposta de cartipàs que s'aprovarà amb el decret d'alcaldia, per tal que se'n pugui donar compte en el Ple extraordinari previst per al pròxim 4 de juliol.

Les sis àrees es configuraran de la següent manera

Urbanisme, amb Pere Garrofé al capdavant, el qual també serà el primer Tinent d'Alcaldia, és una d'aquestes àrees temàtiques, que també inclourà Contractació, que tindrà a Ramon Teixidó com a regidor responsable.

Acció Social i Comunitària estarà a càrrec d'Anna Carné (Segona Tinent d'Alcaldia), que també tindrà cura d'Habitatge, Ciutadania i Infància. Solsona ha indicat que, a banda d'incloure l'àrea de Serveis Socials, aquesta àrea serà l'encarregada de tirar endavant el Pla Comunitari que ha presentat com a proposta de govern a través del qual es vol vehicular qualsevol recurs assistencial en les diferents etapes de la vida des de la infància fins a la vellesa. En aquesta àrea també s'inclourà la regidoria d'Igualtat, que seguirà sota la responsabilitat de Rosalia Carnicé (Tercera Tinent d'Alcaldia).

Finances i Règim Intern serà la tercera àrea, la més administrativa i de portes endins, segons Solsona, que ha dit que estaria compartida entre Ramon Teixidó (Cinquè Tinent d'Alcaldia), a càrrec de les Finances, i Rosalia Carnicé, que seguirà sent la regidora de Règim Intern i d'Atenció Ciutadana.

La corporació municipal de l'Ajuntament de MollerussaEducació, Cultura, Joventut, Festes, Esports i Turisme serà la macro àrea en la que s'englobarà totes les polítiques de més proximitat amb el dia a dia del funcionament de la ciutat i de contacte continuo amb el teixit associatiu. Dolors Bargalló (Quarta Tinent d'Alcaldia) tindrà la cartera d'Educació, Participació i també es farà càrrec de dos projectes específics en els quals ha tingut ja un protagonisme en l'anterior mandant com són desenvolupament del Pla de Barris i el Grup Sant Isidori. Joan Ramon Domingo seguirà a Cultura mentre que Bernat Diaz seguirà a Esports. Turisme tindrà a Rosalia Carnicé com a regidora.

Atenció Externa i Serveis Municipals serà la cinquena àrea que estarà en mans de Joan Ramon Domingo, qui també incorporarà la Protecció Animal entre les seves responsabilitats.

Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Noves Tecnologies, Comunicació i Transparència serà l'àrea que directament penjarà de l'alcalde tal com ja ha estat en l'anterior mandant, segons ha explicat Solsona, qui ha dit que com a novetat funcional s'incorporaran 3 comissions informatives per cada Ple ordinari en lloc d'una general com es feia ara. També ha avançat que es farà un Ple ordinari cada dos mesos, els mesos senars, i extraordinaris quan sigui convenient.

Marc Solsona conforma sis grans àrees en el nou equip de govern de Mollerussa
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement