El mercat setmanal torna al centre de Mollerussa el 30 de gener

Mercat setmanal al centre de Mollerussa
photo_camera Mercat setmanal al centre de Mollerussa

El mercat setmanal dels dimecres tornarà al centre de la ciutat a partir del pròxim dimecres dia 30, un retorn ja anunciat des del mateix moment que les obres de remodelació de les places del nucli urbà van obligar a traslladar les parades que hi havia en aquests espais així com les del carrer d'Arbeca a l'altra banda sud de l'avinguda del Canal el passat mes de maig, una decisió que es va comunicar als paradistes la setmana passada per informar-los dels nous emplaçaments que ocuparien amb la remodelació de les places.

Mercat setmanal Avinguda del Canal MollerussaL'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona va explicar que les parades d'alimentació es concentraran entre la plaça de l'Ajuntament i la del Pla d'Urgell mentre que a la plaça de Manuel Bertrand s'ubicaran les de roba i complements que anteriorment havien estat a la plaça Major, un espai que provisionalment es deixarà lliure de parades. Pel que fa a les que hi havia al carrer d'Arbeca tornaran totes als seus emplaçaments tradicionals.

Solsona va destacar que  s'ha volgut fer un recorregut lineal que enllaci dos dels eixos principals de la ciutat, el carrer de Ferrer i Busquets i l'avinguda del Canal amb l'objectiu de dinamitzar una àmplia zona de la ciutat. En total, el mercat setmanal de Mollerussa compta amb 153 parades de diferents sectors com són alimentació, parament de la llar, roba, calçat i complements diversos.

comentaris