02.07.2022 |
Territoris.cat

Miralcamp mostra el dinamisme comercial en la nova edició de Firacamp

El municipi del Pla d'Urgell compagina l'oferta comercial i productiva amb la gastronomia i el lleure en la quarta edició de la Festa de la Floració

FIRACAMP-MIRLCAMP 4
Un nombrós públic va visitar Firacamp i la festa de la Floració de Miralcamp
Miralcamp mostra el dinamisme comercial en la nova edició de Firacamp

Miralcamp va celebrar aquest cap de setmana la quarta edició de Firacamp un certament que aglutina l'oferta comercial i industrial del municipi del Pla d'Urgell amb propostes de lleure, gastronomia i cultura popular.

Taller de bonsais en Firacamp de MiralcampUna quarantena d'expositors van presentar els seus productes a un gran nombre de persones que van visitar Miralcamp al llarg del cap de setmana, i que van participar en la jornada tècnica dedicada a l'Oli Extra Verge, i en moltes altres activitats organitzades per al públic de totes les edats. Una part de la mostra expositiva va estar dedicada als productors que participen en el programa GUSTUM de productes de proximitat.

En el vessant gastronòmic es van dur a terme tastos i maridatges amb els cellers de Castell del remei, Formatges Camps, Fruits El marge i Argal, compaginat amb ma sortida popular en bicicleta, les sardanes, el vermut popular, la música i la cercavila amb els gegants i gralles del municipi.

Tot plegat amb la vinculació dels veïns de la vila, que amb aquesta iniciativa volen mostra a la comarca la seva oferta comercial i industrial així com del teixit sociocultural i de lleure i les seves activitats.

Miralcamp mostra el dinamisme comercial en la nova edició de Firacamp
comentaris