21.04.2021 |
Territoris.cat

Miralcamp projecta convertir l'antic dipòsit de l'aigua en mirador turístic

L'alcalde de Miralcamp Melcior Claramunt es reuneix amb la Subdelegada del Govern Inma Manso, per tal de conèixer les ajudes a les quals podria optar el municipi

Reunió de Melcior Claramunt i Inma Manso 1
Reunió de Melcior Claramunt i Inma Manso
Miralcamp projecta convertir l'antic dipòsit de l'aigua en mirador turístic

Diposit MiralcampL'alcalde de Miralcamp Melcior Claramunt va presentar aquest dijous a la Subdelegada del Govern Inma Maso, dos dels projectes que té previst dur a terme en el municipi del Pla d'Urgell, amb la voluntat de conèixer les ajudes estatals per al finançament de les actuacions.

Claramunt va explicar, que el consistori projecta convertir l'antic dipòsit de l'aigua, ara en desús, en un mirador turístic, ja que es tracta de la construcció més elevada del municipi, des de la que es pot observar una magnífica vista de tota la Pla de Lleida. Claramunt va destacar que malgrat que l'economia de Miralcamp pivota al voltant del sector agroalimentari, el consistori de la localitat té interès de dotar el municipi d'infraestructures turístiques.

L'alcalde va afegir, que també projecten una actuació en la xarxa de camins locals, per tal de millorar el seu estat, donat que es tracta de vies molt utilitzades pels vehicles agrícoles.

La Subdelegada del Govern va informar Claramunt de la necessitat d'elaborar memòries valorades dels treballs i programar-los en fases amb l'objectiu que el municipi pugui acollir-se als programes de Foment de la Inclusió Social, el Desenvolupament i la Diversificació Econòmica inclosos en el Marc Nacional de Desenvolupament Rural 2014-2020 que podrien servir per finançar actuacions com les plantejades. Claramunt va manifestar que en les pròximes setmanes remetrà a la Subdelegació la documentació pertinent per tal que s'iniciï la tramitació dels projectes.

Miralcamp projecta convertir l'antic dipòsit de l'aigua en mirador turístic
comentaris