25.10.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa aposta per la tecnologia per a millorar la qualitat de vida ciutadana

Els guardonats en l’Smart City Expo World Congress a Barcelona
Els guardonats en l’Smart City Expo World Congress a Barcelona
Mollerussa aposta per la tecnologia per a millorar la qualitat de vida ciutadana

L’Ajuntament de Mollerussa va rebre el passat dijous el distintiu Soc Smart que l’acredita com un dels 11 municipis catalans que està duent a terme una aposta estratègica per la innovació tecnològica com a eina per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

L’alcalde de la ciutat, Marc Solsona va rebre el segell de mans del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, que ha presidit l’acte que ha tingut lloc en el marc de l’Smart City Expo World Congress a Barcelona. El de Mollerussa ha estat l’únic de les Terres de Lleida que ha rebut aquest guardó dels 11 distingits. Els altres 10 han estat Esplugues de Llobregat, Igualada, Lloret de Mar, Manresa, Sabadell, Salou, Sant Feliu de Llobregat, Tarragona, Terrassa Viladecans.

El conseller Jordi Puigneró i l'alcalde de Mollerussa, Marc SolsonaPuigneró ha posat aquests municipis, els primers que reben el distintiu, com a exemple del que han de ser els pobles i ciutats de la nació digital referent que impulsa el Govern de Catalunya.

Ens calen municipis com vosaltres, ciutats connectades i amb futur on s’hi vulgui viure i s’hi pugui emprendre; més sostenibles, més ben gestionades, amb més oportunitats laborals, més participatives i més democràtiques

Acte de lliurament en l’Smart City Expo World Congress a BarcelonaPer la seva part, l’alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona va valorar l’aposta que va fer en el seu dia Mollerussa per esdevenir un laboratori smart que afavorís que es poguessin testar innovacions tecnològiques amb l’objectiu de fer una ciutat més oberta, més participativa i més útil per intentar facilitar la vida de la gent.

Aquest guardó ens estimula a continuar treballant i situar-nos en un món competitiu, el de la innovació tecnològica, que ens dóna valor afegit

Amb el segell Soc Smart el Govern de la Generalitat vol reconèixer aquells municipis intel·ligents que han fet una aposta per la tecnologia per millorar les seves ciutats. Premia l’esforç i el compromís dels ajuntaments que apliquen solucions tecnològiques innovadores per esdevenir municipis intel·ligents.

Mollerussa aposta per la tecnologia per a millorar la qualitat de vida ciutadana
comentaris