Mollerussa Comercial consolida la cultura de la segona mà

Els comerciants de Mollerussa consideren que no hi ha cap altra promoció que generi aquesta quantitat de negoci en tan poc temps, per la qual cosa està garantida la continuïtat.

L'Associació Mollerussa Comercial va organitzar aquest diumenge el cinquè Mercat de Segona Mà, una iniciativa que l'entitat ja considera referent, per la quantitat de participants i pel volum de vendes. Una actuació que va néixer amb la voluntat de generar negoci que repercutís directament en el sector comercial de la ciutat, i per aquest motiu la moneda oficial del mercat continua essent el molleuro, que tan sols té valor a la Capital del Pla d'Urgell i s'han de bescanviar en els establiments associats.

Mercat de segona ma maig 2015Diumenge, el Pavelló Firal va tornar a ser un anar i venir de centenars de persones, que buscaven entre les setanta-vuit parades, els articles a la mida dels pressupostos. Tota una jornada comercial d'usat que va general més de 14.000 molleuros, que els paradistes hauran de bescanviar en els establiments associats, sigui quina sigui la seva procedència.

Un resultat, que Àlex Català, president de l'Associació Mollerussa Comercial va valorar molt Mercat de segona ma maig 2015positivament, encara que la xifra de vendes fos un xic inferior a la de la passada edició, tot i que creu que s'han fet més compres que en els anteriors.

Els organitzadors han constatat que, enguany, els paradistes han prioritzat la venda de productes, oferint-los a preus més baixos. Uns preus més baixos que no han impedit que hi hagi paradistes que han venut per valor de 700 molleuros. I una vegada més el mercat es va allargar més d'una hora sobre l'horari previst, i va tancar cap a quarts de nou de la nit.

Català va assegurar, que no hi ha cap promoció que faci aquesta quantitat de volum de negoci, en tan poc temps, pel que ja va avançar que hi ha haurà un altre mercat al novembre.

Comentaris