22.04.2021 |
Territoris.cat

Mollerussa integra els vestits de paper a la decoració nadalenca de les places

Amb aquesta mostra s'obre una altra manera d'entendre i de viure el concurs que pot ser un gran descobriment per a la gent de Mollerussa i també de fora, visitar l'exposició pot ser una bona excusa per venir a Mollerussa i gaudir del passeig pel renovat centre de la ciutat                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Vitrines dels vestits de paper als carrers de Mollerussa
Vitrines dels vestits de paper als carrers de Mollerussa
Mollerussa integra els vestits de paper a la decoració nadalenca de les places

La convocatòria anual del Concurs Nacional de Vestits de Paper de Mollerussa no es va alliberar de les restriccions sanitàries i preventives de la COVID-19, i l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell va anunciar la suspensió del certamen d'enguany. Així i tot el consistori va creure convenient que no podia impedir la presència de la tradicional cita artística i artesanal en l'agenda del Nadal Mollerussenc, per la qual cosa es va decidir convertir les places en passarel·la dels treballs guanyadors del certamen.

Vitrines dels vestits de paper als carrers de MollerussaAquest divendres es va presentar la iniciativa que ha consistit a instal·lar una dotzena de vitrines il·luminades en diferents indrets del centre de Mollerussa, que mostren vestits guanyadors de les tres categories del Concurs Nacional de Vestits de Paper, certamen que s'hauria de celebrar aquest dissabte 12 de desembre.

Segons ha explicat l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona amb aquesta mostra s'obre una altra manera d'entendre i de viure el concurs que pot ser un gran descobriment per a la gent de Mollerussa i també de fora. En aquest sentit, ha assegurat que visitar l'exposició pot ser una bona excusa per venir a Mollerussa i gaudir del passeig pel renovat centre de la ciutat. Així mateix, ha apel·lat al civisme perquè tothom se'n pugui beneficiar i ha explicat que totes les vitrines estan controlades per videovigilància.

Vitrines dels vestits de paper als carrers de Mollerussa 1L'exposició es completa amb la participació d'una dotzena d'establiments comercials als quals s'ha demanat participar en la mostra exposant diferents peces del fons del Museu de Vestits de Paper en els seus aparadors. Val a dir que amb aquesta decoració es completa la il·luminació nadalenca que es va obrir el passat 27 de novembre i que compta, a banda dels 170 elements aèries en diferents carres de la ciutat, amb 5 elements gegants singulars per tal que la ciutadania hi pugui interactuar.

Mollerussa integra els vestits de paper a la decoració nadalenca de les places
comentaris