27.10.2021 |

LA PLUJA I EL MAL TEMPS VAN IMPEDIR QUE ES FES AHIR, DIA FIXAT D’APERTURA

Mollerussa obre la temporada de les piscines d’estiu

Des de fa cinc temporades, els preus dels abonaments són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros
Piscines Mollerussa temporada d'estiu 2021 - Foto: Ajuntament de Mollerussa
Les piscines de Mollerussa han obert la temporada d'estiu aquest dimarts - Foto: cedida per l'Ajuntament de Mollerussa
Mollerussa obre la temporada de les piscines d’estiu

Mollerussa va inaugurar el passat divendres la temporada d’estiu de les piscines, la qual s’allargarà fins el pròxim 10 de setembre, mantenint els preus de les entrades i els abonaments com l'any passat, i es podran adquirir en el web de les instal·lacions o al taulell de la piscina coberta.  

Des de fa cinc temporades, els preus dels abonaments són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. A banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats. que diferencia el carnet per al públic jove d’entre 12 i 17 anys de l’infantil i el d’adults.

També està obert el període d’inscripció per als 17 grups de cursets de natació adreçats a tots els públics previstes per aquest estiu

D’altra banda, a falta del protocol que pugui acabar decretant el Procicat, se seguiran aplicat mesures de prevenció contra la Covid-19 com l´ús de la mascareta, del gel hidroalcohòlic i de la catifa per desinfectar el calçat per accedir al recinte. Quant a l’aforament, serà del 70%, per la qual cosa no cal establir ni franges horàries ni delimitar les zones, tal com va ser necessari fer la temporada passada. No obstant això, amb tota probabilitat no es podran utilitzar els vestidors i les úniques dutxes operatives seran les del recinte exterior.
 

Mollerussa obre la temporada de les piscines d’estiu
comentaris