06.07.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa posa en marxa tallers sobre el funcionament del mòbil per a majors de 55 anys

La Biblioteca presenta també la seva programació infantil per a aquest trimestre amb tallers i diferents sessions de l'hora del conte

Projecció del documental Las maestras de ls República a la Biblioteca
Una de les activitats realitzades a la Biblioteca de Mollerussa
Mollerussa posa en marxa tallers sobre el funcionament del mòbil per a majors de 55 anys

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha programat per aquest mes de febrer tres tallers diferents per formar als majors de 55 anys interessats en diferents competències digitals relacionades amb l’ús de telèfons intel·ligents. D’entrada, es farà un curs d’iniciació sobre Com funciona el teu telèfon intel·ligent els dies 13 i 15 de febrer de 4 a 6 de la tarda a la mateixa biblioteca. 

El seguirà un de pensat per donar nocions de com utilitzar la càmera del mòbil, fer retocs a les fotos i fotomuntatges i, fins i tot, gravar vídeos. Serà els dies 16 i 17 de febrer a la mateixa hora. I el darrer, que tindrà lloc els dies 20 i 21 de febrer, se centrarà a aprendre a utilitzar Internet a través del mòbil així com la instal·lació i ús d’algunes aplicacions, entre elles el WhatsApp. Tots els cursos són gratuïts i per participar-hi cal inscripció prèvia.

L'equipament ha presentat aquest dimarts també la seva programació infantil per a aquest trimestre a banda del taller i l’hora del conte per a públic infantil previstes dins el cicle Biblioteques amb DO i que es portaran a terme dimecres 15 a les 6 de la tarda de la mà de Jep Gasulla, qui els presentarà els Contes amb pa, vi i sucre.

L'equipament va organitzar 388 activitats durant l'any passat per les quals van passar 17.500 persones

Ramona Térmens farà una Amanida de contes el dimecres 22 de febrer a les 6 de la tarda mentre que els 5 dimecres del mes de març també hi haurà activitat prevista. Seran els tallers Som uns manetes... fent màscares ( 1 de març), Som uns manetes... fent punts de llibre (15 de març) i Som uns manetes...fent segells (22 de març) i l’Hora del Conte La revolta de les lletres amb Santi Rovira (8 de març) i el conte amb llenguatge de signes El ratolí Pérez, a càrrec del Cep i la Nansa ( 29 de març). Totes aquestes activitats seran a les 6 de la tarda i pel que fa als tallers caldrà inscripció prèvia i l’aportació per part dels participants de diferents productes alimentaris a benefici del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell, una iniciativa que es repeteix donat l’èxit de la recaptació aconseguida el darrer trimestre de l’any passat amb aquesta finalitat.

La presentació del programa del centre ha servit per donar a conèixer també que durant l’any passat es van organitzar un tota de 388 activitats tant per públic adult com infantil per les quals van passar 17.500 persones, sent el Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya el que va reunir més assistents amb un total de 14.000 persones.

Mollerussa posa en marxa tallers sobre el funcionament del mòbil per a majors de 55 anys
comentaris