19.10.2021 |

Mollerussa enceta el programa del Casal per la Gent Gran amb una vintena d’activitat

s’han dut a terme algunes actuacions de millora en l’equipament per tal d’aconseguir més confortabilitat per un col·lectiu al qual ha afectat considerablement la situació sanitària i preventiva
Els usuaris del Casal de la gent gran visiten  l'INS Mollerussa
Arxiu, activitats al Casal de la Gent Gran de Mollerussa @Territoriscat
Mollerussa enceta el programa del Casal per la Gent Gran amb una vintena d’activitat

L’Ajuntament de Mollerussa té previst recuperar l’activitat del Casal de la Gent Gran en dues fases, la primera serà a partir del 6 de setembre per tal que els usuaris recuperin les relacions que s’havien suspès des de l’inici de la pandèmia.

Marc Solsona, i Anna CarnéA partir del 4 d’octubre començarà l’activitat habitual que enguany compta amb una vintena de propostes d’àmbits molt variats, entre els quals destaca la Musicoteràpia, que impartirà la professora de l’Escola Municipal de Música, i Màster en aquesta especialitat Marta Marín. El programa es completarà amb ball-teràpia així com un taller interactiu de narració d’històries, un de punt de creu i un de treballs manuals. Així mateix, també s’ha equipat una sala  amb 5 ordinadors nous que permetran oferir al mateix equipament els cursets de nivell inicial i avançat en informàtica.

Segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona s’han dut a terme algunes actuacions de millora en l’equipament per tal d’aconseguir més confortabilitat per un col·lectiu al qual ha afectat considerablement la situació sanitària i preventiva.

Les inscripcions es faran del 6 al 17 de setembre al web municipal, o al telèfon 973 71 23 76 o al mòbil 696 967 677.

Mollerussa enceta el programa del Casal per la Gent Gran amb una vintena d’activitat
comentaris