Mollerussa recupera la 'Mon Amour' i ho converteix en un festival d'estiu amb grups com Macaco o Marky Ramone entre altres

Poldo Segarra, Marc Solsona i Enric Subirós presenten el Mon Amour Festival a Mollerussa
photo_camera Poldo Segarra, Marc Solsona i Enric Subirós presenten el Mon Amour Festival a Mollerussa

Mollerussa ha recuperat el nom de l'emblemàtic Mon Amour, que s'havia celebrat amb acampada i música fins a l'any 2010, per convertir-lo en festival d'estiu de gran format, un certament que sota la batuta de Fira de Mollerussa se celebrarà els dies 22 i 23 de juny al Parc de La Serra, amb caps de cartell com Macaco, Marky Ramone, Els Amics de les Arts, Amparaonoia, Boikot o Brams, entre d'altres.

Aquest dimecres s'ha dut a terme l'acte de presentació del festival, en els terrenys del Parc de La Serra, amb la participació de l'alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona, el president de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra i el productor del festival Enric Subirós.

Marc Solsona ha explicat que el festival s'organitza al cent per cent des de Fira de Mollerussa, ja que des de el vessant de promoció econòmica s'ha vist que hi podia haver un nínxol de mercat a través del lleure, la cultura i l'oci en el qual la ciutat actualment estem mancats.

Amb el Mon Amour Summer Festival es busca doncs que hi hagi un impacte directe en l'economia de la ciutat, ja que a l'estar programat en dues jornades seguides es preveu que hi hagi un benefici en els comerços i la restauració locals

Mollerussa Mon Amour del 2003L'objectiu és que el festival es pugui consolidar al llarg del temps com un dels esdeveniments musicals de referència a la demarcació de Lleida i també el país. Hi ha confiança en el fet que està programat en unes dates molt primerenques de l'estiu, el primer cap de setmana, per Sant Joan, quan comencen les vacances i han acabat molts dels exàmens a secundària i la universitat.

El Mon Amour tindrà lloc al Parc de la Serra, en una àmpia zona que combinarà dos escenaris, un dels quals estarà en una carpa, barres i zona de restauració. També hi haurà zona d'acampada i tot el recinte estarà delimitat. Es repartiran polseres entre els assistents per tal que es pugui entrar i sortir.

El preu de l'abonament pels dos dies serà de 40 euros mentre que es podran adquirir entrades d'un sol dia per 23 euros. Les actuacions començaran a les sis de la tarda i finalitzaran a les sis del matí els dos dies

Mollerussa Mon Amour del 2008S'ha apostat per un cartell 'plural que pugui arribar a tots els públics tant en l'àmbit d'edat com gustos. Així ho ha destacat el promotor artístic que se n'ha encarregat, Enric Subirós. En total són 16 grups que es repartiran entre els dos escenaris durant els dos dies. Divendres a l'escenari principal hi actuaran els lleidatans Koers, Marky Ramone, Macaco i el Dj Monka, mentre que a l'escenari de la carpa hi haurà les actuacions del grup local Fa1na, Brams, Allioli i Lo Pardal Roquer. Dissabte de Sant Joan comptarà amb les actuacions a l'escenari principal d'Els Amics de les Arts, Amparanoia, Boikot i Dj Sendo, mentre que a la carpa hi haurà Cesk Freixas, Xeic!, Sense Sal, i La Cosa Nostra.

El festival s'organitza amb el suport de la Diputació de Lleida i la promoció de diverses marques comercials. El pressupost és de 160.000 euros i ha estat aprovat pel consell directiu de Fira de Mollerussa. Segons Marc Solsona, amb aquest esdeveniment s'espera donar resposta a un buit important' en oferta d'aquestes característiques, ja que Mollerussa sí que comptava amb esdeveniments de referència d'altres àmbits com la Fira de Sant Josep o el Concurs de Vestits de Paper però no un d'adreçat a l'oci festiu i nocturn.

Comentaris