29.11.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa reivindica l’Autotardor com a fira única, comercial i de garantia

vicepresident primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Lluís Guinó visita Autotrac
vicepresident primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Lluís Guinó visita Autotrac
Mollerussa reivindica l’Autotardor com a fira única, comercial i de garantia

La fira Autotardor de Mollerussa, dedicada al sector d’ocasió de l’automòbil, maquinària agrícola i industrial i furgonetes, ha obert avui les portes de la seva 23a edició amb bones expectatives de venda, havent registrat ja operacions en la seva primera jornada, i amb satisfacció pels indicadors que apunten que,  amb aquest certamen, Fira de Mollerussa tancarà el seu millor any pel que fa a venda de cotxes nous i usats en el còmput global de les tres fires que se celebren al llarg de l’any i en què és present el sector d’automoció: Fira de Sant Josep, Autotrac i Autotardor.

Així ho ha afirmat l’alcalde i president de l’ens firal, Marc Solsona, recordant que el millor registre es va aconseguir l’any 2006 amb 502 cotxes venuts entre les tres fires i un volum de negoci de 10 MEUR, xifres que es confia a superar en aquest 2017.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Solsona ha continuat parlant de la bona salut en promoció econòmica, alhora que s’ha referit a la fidelització dels expositors a les fires de la ciutat i a l’ampli parc expositiu de l’Autotardor, amb 361 cotxes a la venda i amb un ventall de preus que van des dels 800 als 45.000 euros.

L’alcalde de la capital del Pla d’Urgell ha fet aquestes declaracions durant l’acte inaugural del certamen, que ha anat a càrrec del vicepresident primer de la Mesa del Parlament de Catalunya, Lluís Guinó.

Guinó s’ha mostrat satisfet de ser a Mollerussa perquè, ha dit,  “està molt bé” que els membres del Parlament coneguin el territori, “vegin la realitat i toquin de peus a terra” per tenir en compte “les inquietuds i necessitats” dels sectors econòmics.

Sobre l’Autotardor, Guinó ha reafirmat el gran ventall a nivell expositiu i ha coincidit amb l’alcalde en què “com a conseqüència d’una millora econòmica general”, s’estan recuperant dades d’abans de la crisi, “i el que hem de procurar és que no torni a succeir el que va succeir”. És per això que ha instat a què “des dels ajuntaments i la resta d’administracions es prenguin les mesures necessàries per evitar la crisi i consolidar la millora que és palpable en una fira d’aquestes característiques”

Per últim, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha atribuït l’èxit del certamen, que va tancar l’any passat amb 131 cotxes venuts per un import d’1,7 MEUR, a ser una fira comercial, “a la qual es va a comprar o a vendre”; única, amb una àmplia oferta d’ocasió i oportunitats, i a la garantia d’estar organitzada per Fira de Mollerussa, la qual cosa, ha manifestat, dona seguretat tant als expositors com als compradors. També en aquest sentit, Segarra ha destacat el fet d’incloure maquinària agrícola e industrial de segona mà.

El certamen ha obert avui divendres la seva 23a edició i estarà obert també demà dissabte i diumenge en un horari de les 10 del matí a les 8 del vespre, sent l’entrada gratuïta.

Recordar que com a al·licient de venda, Fira de Mollerussa, juntament amb els expositors d’automoció, realitzen un sorteig d’un premi de 3.000 euros entre els compradors d’un cotxe durant la fira.

Mollerussa reivindica l’Autotardor com a fira única, comercial i de garantia
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement