Mollerussa rep els guanyadors d'una campanya per dinamitzar els barris antics

Una quarantena de persones van visitar dissabte la ciutat dins l'acció promocional, en la qual participen 32 municipis de Catalunya, dels quals set són lleidatans

FOTO GRUP PLA DE BARRIS interior
photo_camera Visita dels premiats a l'Espai Cultural dels Canals d’Urgell

Una quarantena de persones de diferents punts de Catalunya van visitar dissabte Mollerussa per gaudir del premi que van aconseguir a través de la campanya Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir. Es tracta d’una campanya en la qual han participat 32 municipis d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat als seus nuclis antics entre visitants d’arreu de Catalunya. Entre els municipis que hi participen, a banda de Mollerussa, de terres lleidatanes també hi ha Balaguer, Cervera, la Pobla de Segur, les Borges Blanques, Lleida i Solsona.

Pel que fa a Mollerussa, el premi per a dues persones que es va aportar a la campanya està valorat en 96 euros i va consistir a passar una jornada completa a la capital del Pla d’Urgell començant per una visita a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, 20 molleuros per gastar en comerços de Mollerussa Comercial, un dinar en un restaurant de cuina de proximitat, una visita al Museu de Vestits de Paper i una visita guiada per la fàbrica de vinagres Cal Badia, un establiment centenari que va oferir també un tast de vinagres. A més a més, tots els premiats van ser obsequiats amb un lot de productes locals ofert per la Diputació de Lleida.

comentaris