17.01.2022 |
Territoris.cat

Mollerussa sol·licita al Departament de Salut l’ampliació del CAP

Urgències CAP Mollerussa
Urgències CAP Mollerussa
Mollerussa sol·licita al Departament de Salut l’ampliació del CAP

L'Ajuntament de Mollerussa ha demanat al departament de Salut que l'autoritzi per iniciar els tràmits d'ampliació del Centre d'Assistència Primària, i Àrea Bàsica de Salut del Pla d'Urgell, una petició que l'alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona va traslladar a la consellera del departament Alba Vergés, en el decurs de la reunió que van mantenir recentment.

Segons Solsona, un cop Salut doni el vistiplau a la demanda, el consistori podrà encarregar el projecte per dur a terme les obres de l'equipament sanitari. L'alcalde de Mollerussa, ha explicat que el projecte consisteix en una nova ala que inclouria nou consultoris, quatre convencionals i la resta d'especialitats com otorrino, oftalmologia, ginecologia, llevadora i audiometries, així com una sala d'espera un accés i un vestíbul.

Solsona ha destacat que, es tracta de millorar la funcionalitat de l'equipament i ampliar alguns dels serveis que es prestaven, encara que ha afegit que no tenia informació si es podrien incorporar noves especialitats, i tampoc si les previstes ja es donaven. Un cop el departament de Salut autoritzi les obres, el consistori buscarà el finançament, que en principi podria arribar des de la Diputació.

Cal recordar que la darrera ampliació del CAP es va dur a terme l'any 2015 amb una àrea d'urgències. Així i tot el consistori continua insistint en la necessitat que Mollerussa compti amb un Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP), un equipament que permetria disposar de més serveis i evitar molts desplaçaments dels usuaris a Lleida.

Mollerussa sol·licita al Departament de Salut l’ampliació del CAP
comentaris