24.07.2021 |
Territoris.cat

La música de Bruce Springsteen torna a reunir més de 1.000 músics a Vilanova de Bellpuig

No Surrender Festival 2018 - Fotografies Javi Martin
No Surrender Festival 2018 - Fotografies Javi Martin
La música de Bruce Springsteen torna a reunir més de 1.000 músics a Vilanova de Bellpuig

Deixant de banda el ball de xifres dels participants, que continuarà superant el miler, el No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig, ja afina les notes del Glory Days, el tema que interpretaran aquest dissabte 29 de juny. Després de tres anys del tribut multitudinari a Bruce Springsteen, el municipi del Pla d'Urgell ha despertat l'interès de la corresponsal a Europa del diari nord-americà The Wall Street Journal, Sara Germano. La periodista ha confirmat a l'organització que el diari americà cobrirà enguany el festival.
 

No Surrender Festival 2018 - Fotografies Javi MartinJosep Maria Pons, el promotor del certamen, es mostrava satisfet, no tant per la participació, sinó per la procedència dels músics que ja superades dels distàncies de la península Catalunya, Galícia, País Basc, Madrid, País Valencià, Andalusia, Mallorca, arriba a la internacionalització amb participants de França, Itàlia, Alemanya, Holanda, Anglaterra, Suïssa, EUA i Austràlia.

No Surrender Festival 2018 - Fotografies Javi Martin (4)El festival obre portes el divendres a partir de les 10 de la nit amb els concerts d'aperitiu, com en edicions anteriors. I el dissabte serà el gran dia de l'enregistrament. Els músics començaran a prendre la situació a partir de les vuit del matí, i la part musical es començarà a veure a partir de les dotze amb els primers assajos, d'instruments i veus.

No Surrender Festival 2018 - Fotografies Javi Martin (3)A partir de les quatre de la tarda és dura a terme l'enregistrament de les pistes de bateries, baixos, guitarres, teclats, vents i cantants per separat. Entre un quart de vuit i les nou del vespre serà el moment de l'enregistrament de la cançó del Boss d'enguany Glory Days, que tornarà a dirigir el músic lleidatà Antoni Tolmos, que interpretaran el miler de músics que de moment s'hi han inscrit.

La tercera edició del No Surrender Festival finalitzarà amb el concert de la que és considerada la millor banda de tributal Boss d'Europa, Sergio Gisbert & The Jacks

El primer enregistrament del tema que dóna nom a l'esdeveniment No Surrender, que es va penjar al YouTube el 2017, ha tingut més d'un milió de visites, segons els organitzadors.

La música de Bruce Springsteen torna a reunir més de 1.000 músics a Vilanova de Bellpuig
comentaris