28.01.2021 |
Territoris.cat

Música, dansa i gastronomia en el primer Vermutet de la temporada a Mollerussa

El grup d'adults de l'Escola de Música &The Band, l'Escola de Dansa de Mollerussa i el grup Sweet Home, van aportar la companyia musical a la matinal.

Segona temporada de Lo Vermutet a la plaça Manuel Bertrand, Mollerussa.
Segona temporada de Lo Vermutet a la plaça Manuel Bertrand, Mollerussa.
Música, dansa i gastronomia en el primer Vermutet de la temporada a Mollerussa

Els organitzadors de Lo Vermutet de Mollerussa van voler arrancar la nova temporada amb una certa modèstia, preveien una oferta de 2.000 tapes, però la percepció va quedar molt lluny de les seves expectatives, ja que el públic exhauria les existències en escassament dues hores. La carta gastronòmica va anar acompanyada de 150 litres de vermut i 300 de cervesa, tot plegat al preu d'un euro per ració.

&TheBand en la seva actuació en Lo Vermutet.Tot i la calor del matí, un nombrós públic va participar de la proposta dominical, compartint terrassa i gaudint de l'espectacle que van oferir & The Band, el grup instrumental d'adults de l'Escola Municipal de Música de Mollerussa, les coreografies dels alumnes de l'Escola de Dansa de la capital del Pla d'Urgell i les versions dels estàndard del Rock'n Roll de la banda Sweet Home.

Com en les anteriors edicions de Lo Vermutet, els organitzadors Taping, Patet, El Cafetó, Escola de Dansa en Lo VermutetRostisseria Salvia, Floristeria Sanmartí, La Baguetina, Punt 14 i Can Turu, proposen un concurs entre les tapes que presenta cada establiment, i que en aquesta ocasió va resultar, novament, guanyadora l'elaborada pels propietaris de Floristeria Sanmarti.

Encara que no són professionals de la gastronomia, la seva creativitat la traslladen per un dia a la Sweet Home, concert en LO Vermutetgastronomia i van elaborar una mousse d'ànec, amb cruixent de salmó marinat i melmelada de maduixa. El segon classificat va ser el pollastre arrebossat a les tres mostasses, mel i sèsam, preparat per la Rostisseria Salvia. La tercera millor proposta va ser l'elaborada per Can Turu, amb un canapè de formatge de cabra i melmelada de maduixa.

La voluntat dels impulsors de Lo Vermutet, és organitzar durant aquesta temporada 3 edicions més Orgamitzadors de Lo Vermutet.durant els mesos d’estiu, ja que l’objectiu és que la gent surti al carrer diumenge al matí per gaudir de l’hora del vermut a preus populars a un euro per tapa i un euro per vermut o canya.

Val a dir que durant la passada temporada prop de 6.000 persones van gaudir de les tres convocatòries de Lo Vermutet en les quals es van servir al voltant de 7.000 tapes.

Música, dansa i gastronomia en el primer Vermutet de la temporada a Mollerussa
comentaris