Música, teatre, literatura, art i lleure en la setmana cultural de Barbens

Tots els actes, excepte el del Mag Lari, són gratuïts, i cal fer reserva prèvia d’entrades per al Mag Lari i també per a les visites del Templer per un dia
Una nit amb el Mag Lari a Barbens ©Mag Lari
photo_camera Una nit amb el Mag Lari a Barbens ©Lari

L’Ajuntament de Barbens ha programat un cicle d’activitats en el marc de la Primavera Cultural que arrencarà el dissabte 9 d’abril i es prolongarà fins al 29 de maig.
L’aposta del consistori és continuar oferint una programació cultural que inclogui la música, el teatre, la literatura, la història local, la igualtat de gènere, l’art i la solidaritat, amb companyies de qualitat i de proximitat.

El programa l’inaugurarà el 9 d’abril el Mag Lari amb el seu espectacle de màgia. La setmana de Sant Jordi s’han programat tallers d’Educació per la llibertat a càrrec d’Open Arms, el dia 21, i el 22 al pati de l’escola se celebrarà Sant Jordi amb l’obra Genèrics de La Pantomima, un espectacle de titelles per fomentar la igualtat de gènere, i la tradicional parada de llibres i roses a càrrec de l’escola i l’AFA.  

Mort a les cunetes, de David Pintó i Nan Valentí ©DavidPintó
Mort a les cunetes, de David Pintó i Nan Valentí ©DavidPintó

El 24 d’abril se celebrarà el Templer per un dia al castell de Barbens, es tracta d’unes visites guiades, a càrrec de Nomon Turisme Cultural, amb l’objectiu de poder viure de primera mà com era el dia a dia d’un cavaller templer.. El dia 15 de maig es dedicarà a la memòria històrica amb l’obra de teatre Mort a les cunetes, de David Pintó i Nan Valentí, un homenatge a les víctimes de la repressió franquista. I es clourà el cicle el 29 de maig amb un vermut musical amb el grup de folk Ksonronda.

Tots els actes, excepte el del Mag Lari, són gratuïts. Cal fer reserva prèvia d’entrades per al Mag Lari i també per a les visites del Templer per un dia, a l'Ajuntament de Barbens (web o telèfon). 

comentaris