23.05.2022 |
Territoris.cat

Les obres de la rotonda de Margalef a la N-240 finalitzen un mes abans del previst

La glorieta està pràcticament llesta, a falta d’ultimar alguns detalls del projecte i la instal·lació dels cartells informatius

Rotonda Margalef a la carretera N-230
Rotonda Margalef a la carretera N-240
Les obres de la rotonda de Margalef a la N-240 finalitzen un mes abans del previst

Rotonda Margalef a la carretera N-240Les obres de construcció de la rotonda de Margalef a la N-240 es troben pràcticament acabades a l’espera d’ultimar alguns detalls del projecte i la instal·lació dels cartells informatius. Amb un pressupost de 619.399 euros, els treballs es van començar el passat 25 de gener  i finalitzaran un mes abans de la previsió inicial d’execució que era de 6 mesos.

Per aquest punt circulen cada dia prop de 10.000 vehicles, dels quals un 20% són vehicles pesats

La subdelegada del govern espanyol a Lleida, Inma Manso, ha visitat aquest dimarts les obres juntament amb l’alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig; un representant del consistori de Juneda, i el Cap de la Unitat de Carreteres a Lleida del Ministeri de Foment, Juan Antonio Romero. L'actuació es completarà aquesta mateixa setmana  amb la instal·lació de la nova senyalització, abalisament i barreres de seguretat.

Els Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest any inclouen tres rotondes més en aquesta via a Juneda

Manso ha explicat que "aquesta rotonda aportarà seguretat viària als aproximadament 10.000 vehicles que circulen cada dia per aquest punt de la N-240, dels quals un 20% són vehicles pesats” i ha manifestat la seva satisfacció “per veure pràcticament acabada l’obra que era un dels compromisos adquirits en aquesta legislatura”.

La subdelegada ha recordat també que “tant aquesta rotonda de Margalef, com les altres tres previstes a la N-240 entre Lleida i les Borges Blanques van ser pactades amb el territori atenent una reivindicació de feia molts anys”. En aquest sentit, la Subdelegada ha afegit que les tres restants, que s'han de fer a Juneda -una a l'entrada i les altres dues a la sortida-,  ja estan incloses en els Pressupostos Generals de l’Estat d’aquest any.

Les obres de la rotonda de Margalef a la N-240 finalitzen un mes abans del previst
comentaris