19.01.2022 |
Territoris.cat

Paquet de mesures per dinamitzar l’Estany d’Ivars i Vila-sana i Cal Sinén

El participants van recorre el perímetre de l'Estany d'Ivars i Vila-sana.
Visitants de l'Estany d'Ivars d'Urgell i Vila-sana
Paquet de mesures per dinamitzar l’Estany d’Ivars i Vila-sana i Cal Sinén

El Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana ha aprovat aquest dimarts un paquet de mesures per dinamitzar l’espai natural i el centre d’interpretació Cal Sinén.

Joan reñé reunió del ConsorciEntre les mesures que s’han aprovat cal destacar, l’adjudicació dels projectes de geotèrmia i museïtzació de Cal Sinén, uns projectes en els quals ja s’està treballant i que confia que puguin estar enllestits a principis d’abril. Unes actuacions que tenen un pressupost de 88.000 euros.

El Consorci de gestió també ha aprovat una modificació de crèdit de 60.000 euros per la reforma integral de la primera planta de Cal Sinén que preveu incorporar una zona de bar

El president de la Diputació Joan Reñé, que presidia la reunió, ha anunciat una inversió de 71.000 euros en aquest 2018 per al projecte de senyalització interna de l’Estany, una aportació que s’emmarca dins el projecte Ponent Actiu que impulsa l’ens provincial.

FERRETERIA-BARO-MARÇ2018Reñé ha confirmat la publicació d’un llibre sobre l’Estany d’Ivars i Vila-sana, una obra que recollirà la memòria viva dels que van viure l’altre Estany i el procés de dessecació i recuperació de l’espai, i ha anunciat que la cúpula que es va utilitzar a la pel·lícula Segon origen de Carles Porta, i que en part va ser rodada a l’Estany, s’incorporarà al voltant de Cal Sinén.

Paquet de mesures per dinamitzar l’Estany d’Ivars i Vila-sana i Cal Sinén
comentaris