27.11.2022 |
Territoris.cat

Pares i alumnes dels cicles formatius de l'INS Mollerussa reclamen una línia de transport

La direcció del centre educatiu a assegurat que ni alumnes ni pares han manifestat aquesta necessitat, i en el cas que fos així no tindrien cap inconvenient en buscar una solució com s'ha fet en cursos anteriors

Tallers sobre drones en l'INS Mollerussa
Tallers sobre drones en l'INS Mollerussa
Pares i alumnes dels cicles formatius de l'INS Mollerussa reclamen una línia de transport

Un col·lectiu d'alumnes i pares de l'INS Mollerussa reclamen una línia de transport per accedir al centre educatiu des de Mollerussa, els alumnes han recollit, una quarantena de firmes de companys de cicles formatius, per presentar aquesta reclamació a la direcció del centre i a l'Ajuntament de Mollerussa.

Els pares consultats per Territoris.cat manifesten que els estudiants no poden dependre durant tot el curs del transport familiar, i la distància de Mollerussa a l'institut és massa gran per a fer-la a peu. Els pares demanen que es pugui gestionar una línia de transport públic que garanteixi l'accés al centre educatiu.

Per la seva banda el director del centre Antoni Reig ha assegurat que ara per ara ningú s'ha dirigit a la direcció per reclamar aquest servei, i en el cas que ho fessin no tenen cap inconvenient a col·laborar en la gestió d'un transport per aquests alumnes, de la mateixa manera que s'ha fet en cursos anteriors. Reig ha recordat que el transport no és obligatori en els cicles formatius, i cada cop que s'ha habilitat aquest s'ha fet a través dels pares.

Reig a afegit que cada inici de curs els nous alumnes es troben amb el mateix inconvenient, les primeres setmanes del curs, ja que els nouvinguts no tenen amistats i no poden organitzar el transport amb companys que disposen de vehicle. Reig assegura que en cursos anteriors el servei s'ha agut de suspendre abans de finalitzar les classes, pel fet que els alumnes deixen d'utilitzar-lo un cop comencen a tenir companys amb vehicle, el que els proporciona més autonomia.

Pares i alumnes dels cicles formatius de l'INS Mollerussa reclamen una línia de transport
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement