02.07.2022 |
Territoris.cat

El periodista i productor Carles Porta llegirà la glossa de la Diada a Mollerussa

Una cinquantena d'entitats de la ciutat participaran en l'ofrena floral

Mollerussa Diada  carles-porta interior
El periodista, productor, director de cinema i escriptor, Carles Porta
El periodista i productor Carles Porta llegirà la glossa de la Diada a Mollerussa

El periodista, productor, director de cinema i escriptor Carles Porta serà enguany el glossador en l’acte de celebració de la Diada Nacional de Mollerussa, que tindrà lloc com sempre al parc municipal a dos quarts d’11 del matí, mitja hora abans que l’any passat, segons han informat fonts de l'Ajuntament.

L'acte es farà a dos quarts d'11 del matí, mitja hora abans que l'any passat

L’acte tindrà com a peça central l’ofrena floral per part d’una cinquantena d’entitats de la ciutat. També comptarà amb la intervenció de tres entitats de Mollerussa com són en aquest cas la Colla dels 50, com ja és habitual, el Grup de Teatre Rossinyol, que enguany celebra mig segle dalt dels escenaris; i el Grup Excursionista Serralada, que en fa 40 de la seva constitució. Pel que fa a la nota musical la posarà com cada any l’Orfeó Renaixença amb la interpretació de diferents cançons entre les quals no faltarà el Cant dels Segadors.

La jornada es completarà amb el dinar de germanor, obert a tots els particulars i entitats interessats a participar-hi els quals poden fer la reserva de les cadires al taulell de l’Ajuntament o bé trucant al telèfon 973-600713 fins al pròxim dia 7 de setembre. A la tarda es farà la tradicional ballada de sardanes a càrrec de la cobla Onze de Setembre.

El periodista i productor Carles Porta llegirà la glossa de la Diada a Mollerussa
comentaris