09.05.2021 |
Territoris.cat

El president Mas inaugurarà la Fira de Sant Josep de Mollerussa

La 143a edició de la Fira de Sant Josep obrirà portes el 19 de març, amb una ocupació del 100% del Recinte Firal amb 25.000 m2 de superfície neta ocupada, i 280 expositors directes.

Vistes public diumenge (20)
La Fira mollerussenca espera al voltant de 200.000 visitants.
El president Mas inaugurarà la Fira de Sant Josep de Mollerussa

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà el 19 de març la 143 Fira de Sant Josep, amb un suport institucional que l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha valorat aquest dimarts com de reconeixement del que es mereix la Fira de Maquinària Agrícola més important.

Un certamen que manté el canvi de filosofia dels darrers anys i que té com a objectiu la transició d’una fira expositiva cap a un certamen que combini l’exposició i la demostració. En aquesta línia, enguany s’han organitzat fins a quatre jornades de demostració les quals s’afegeixen a l’àmplia oferta de sessions formatives i d’altres activitats que es proposen en el marc de la Fira.

Entre les propostes professionals de l'edició d'enguany cal destacar el Seminari Informatiu Missió Agritech 2015, una missió comercial que es presentarà a la Fira de Sant Josep i que té com a objectiu que expositors de Mollerussa dissenyadors o productors de maquinària agrícola puguin anar a la fira Agritech d'Israel, certamen reconegut en l'àmbit mundial com un dels més importants per innovació tecnològica del sector.

La fira obrirà portes amb una superfície ocupada de 25.000 m2, i 280 expositors directes, els quals corresponen als Pavellons Firals 139; al Saló de l’Automòbil, 22, i al Recinte Exterior, on també hi haurà el Saló del Tractor, 119 expositors.

Pel que fa al Saló de l'Automòbil, s'inaugurarà el mateix dia 19 al matí, en un acte presidit pel delegat del Govern, Ramon Farré, certament que des de fa uns anys compta amb una identitat pròpia. Enguany la zona automobilística comptarà amb l’ampliació de l’espai de proves de vehicles així amb una zona de demostració de vehicles habilitada per una de les firmes participants.

El president Mas inaugurarà la Fira de Sant Josep de Mollerussa
comentaris