27.11.2022 |
Territoris.cat

Emprenedors de la província de Lleida oferiran una jornada gratuïta a Bell-lloc

Imatge de l'acte de presentació de la jornada gratuïta d’emprenedoria jove
Imatge de l'acte de presentació de la jornada gratuïta d’emprenedoria jove
Emprenedors de la província de Lleida oferiran una jornada gratuïta a Bell-lloc

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc acollirà, el dissabte 24 de novembre, una jornada gratuïta d’emprenedoria. La jornada està organitzada conjuntament amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament, i amb el suport de la Diputació de Lleida.

La inauguració de la jornada es farà a les 9.30 hores i estarà presidida per Carles Palau, alcalde de Bell-lloc, Miquel Amorós, regidor de Joventut, i Joan Santacana, director dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mentre que la cloenda, programada per les 13.30 hores, comptarà amb la participació de Carles Palau i d’Esperança Casas, coordinadora territorial de Joventut a Lleida.

El joc d'emprendre per millorar el món

La jornada durà per títol El joc d’emprendre per millorar el món i s’articularà en diferents ponències i taules rodones. Pel que fa a les xarrades, aniran a càrrec de dos ponents de prestigi dins el món de l’emprenedoria, com són Miquel Nadal (Emorganizer) i Àngel Fulquet (Gamifications Games).

Aquesta jornada està adreçada especialment als joves, però hi pot participar qualsevol persona interessada en la temàtica

La primera ponència tractarà sobre Neuroproductivitat i emprenedoria jove, mentre que la segona parlarà de Gamificació i emprenedoria.

L'experiència personal dels emprenedors

Pel que fa a les taules rodones, els participants, tots d'arreu de la província de Lleida, explicaran les seves vivències com a emprenedors, les seves idees i els seus projectes. La primera, estarà relacionada amb el sector dels videojocs i hi intervindran Jesús Bosch (Starloop Studios-Lleida), Jordi Antonijuan (Dabadu Games-Cervera) i Manuel Usero (Computer Games Artist-Tàrrega). La segona, donarà veu a emprenedors joves de diversos sectors i comptarà amb la participació de John Armin (Intech3D), Laia Martínez (Ingenia Moments), David Vara (Blueindic Solutions), Ricard Bordalba (RBF-Automation) i Juliana Fernandes (Angá Shop).

Les inscripcions es poden fer en línia fins el 22 de novembre

Emprenedors de la província de Lleida oferiran una jornada gratuïta a Bell-lloc
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement