06.12.2022 |

La regidora d'ERC de Vila-sana denuncia els sous de 75 euros dels assessors de JuntsXCat

En concret els tres regidors de Junts, perceben 150 euros mensuals en concepte de les despeses que es poden desprendre de la seva dedicació, i pel que fa als assessors aquest reben 75 euros al mes, per la gestió en les àrees en les quals participen
Ajuntament de Vila-sana @Territoriscat
Ajuntament de Vila-sana @Territoriscat 1
La regidora d'ERC de Vila-sana denuncia els sous de 75 euros dels assessors de JuntsXCat

Els agents judicials de la Fiscalia de Lleida s’han reunit aquest dimarts amb l’alcalde de Vila-sana Joan Ramon Sangrà, i el secretari municipal per demanar documentació sobre les retribucions dels càrrecs electes i dels cinc assessors amb què compta l’equip de govern. Els agents han demanat al consistori els acords de Ple en els que es van aprovar els nomenaments i les retribucions, així com altres dades referents als pagaments i les retencions d’aquestes persones.

Denuncia Fiscalia L’actuació de la Fiscalia de Lleida es deu a la denúncia interposada per la regidora portaveu del grup Independents per Vila-sana –adscrits a ERC-, Judith Escolà en la qual  demanava l’obertura de diligències per un presumpte delicte de pràctiques fraudulentes, per part de l’equip de govern i “en especial l’alcalde Joan Ramon Sangrà” per les retribucions atorgades als regidors de JUNTS i als cinc assessors adscrits a les diferents regidories.

Segons explica l’alcalde de Vila-sana, Joan Ramon Sangrà, durant els dos darrers mandats el cartipàs municipal ha reflectit amb total transparència les responsabilitats i retribucions de l’equip de govern. En concret els tres regidors de Junts, perceben 150 euros mensuals en concepte de les despeses que es poden desprendre de la seva dedicació, i pel que fa als assessors aquest reben 75 euros al mes, per la gestió en les àrees en les quals participen conjuntament amb els regidors. Pel que respecte a l'alcalde percep l'assignació que estableix la Generalitat. 

Sangrà assegura que aquestes retribucions sempre han sigut públiques i quasi “es podria dir que simbòliques” com a deferència a les hores dedicades a l’Ajuntament, als desplaçaments i les activitats que comporten les diferents regidories.

La regidora d'ERC de Vila-sana denuncia els sous de 75 euros dels assessors de JuntsXCat
comentaris