La Rua de Carnaval de Mollerussa convoca quinze carrosses i 1.400 persones

Els usuaris de la piscina coberta s'avancen al carnaval popular amb una jornada dedicada a Pac-man, un clàssic de la indústria dels videojocs i icona dels 80.

Els usuaris més petits de la piscina participen en el carnaval.
photo_camera Els usuaris més petits de la piscina participen en el carnaval.

La Rua de Carnaval de Mollerussa podia ser aquest any una de les més multitudinàries dels darrers anys, ja que fins aleshores s'hi han inscrit, més de 1.400 persones que acompanyaran a les quinze carrosses participants. La Rua, que se celebrarà el pròxim dissabte 14 de febrer, sortirà del Recinte Firal, a les 5 de la tarda per recórrer els carres de la ciutat.

La rua anirà encapçalada per un espectacle d’animació a càrrec del grup Bandarrastrofe i acabarà el seu recorregut al mateix punt d’inici on tindrà lloc un espectacle infantil que duu per títol Fet X Tres i on es repartirà coca i xocolata entre els menuts que vagin disfressats.

A la nit es tornarà a celebrar el Sopar de Carnaval amb la tradicional amanida i la cassola de tros per aquells que vulguin participar del menú tot i que també hi ha la possibilitat que cadascú es porti el sopar que vulgui. La celebració, en la qual es preveu la participació de més de 1.300 persones, s’acabarà amb el ball de fi de festa a càrrec de La Loca Histéria.

D’altra banda i com cada any, la setmana prèvia a Carnaval els usuaris de la piscina participen de la celebració tot i que de manera integrada al programa esportiu. Enguany, el tema seleccionat per l’equip tècnic de l’equipament ha estat Pac-man, un clàssic de la indústria dels videojocs i icona dels 80. Tots els grups de cursetistes es disfressen conjuntament amb els monitors i es fan la foto corresponent davant un decorat elaborat per l’ocasió. Cartes de pòquer, indis, pirates, pallassos o vaques han estat altres de les disfresses triades en els darrers anys.

comentaris